Camilla Läckberg och Simon Sköld flyttar – första bilden på huset

Simon och Camilla berättar att de flyttar till nytt hus

För ett tag sedan låg Camilla Läckberg och Simon Skölds våning på Södermalm ute till försäljning.
Nu har makarna köpt ett nytt hus i Enskede och för Hänt berättar Simon sanningen om beslutet.
Se första bilderna här!
6 saker du vill veta om Camilla Läckbergs superkarriär
Slå på ljud

Deckardrottningen Camilla Läckberg debuterade som författare 2003 med Isprinsessan och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt. Idag är hon en av Sveriges mest framgångsrika författare.

Sedan flera år tillbaka är Camilla tillsammans och gift med MMA-proffset Simon Sköld. 2016 välkomnade de dessutom en dotter till världen, som fick namnet Polly. Makarna har i flera år bott på Södermalm i en våning som legat ute till försäljning, men nu meddelar paret att de flyttar till ett nytt hus.

Se första bilderna på villan här!

Camilla Läckberg och Simon Skölds lyxiga lantställe

Simon och Camilla äger faktiskt redan ett hus, som de döpt till Villa Lumos. Huset tillhör det unika slaget och är från tidiga 1900-talet. Boytan är på 382 kvadratmeter, bestående av 10 rum och har dessutom en tillhörande tomt på 4379 kvadratmeter.

Camilla har även visat upp huset på sina sociala medier, såväl invändigt som utvändigt.

Här ovan syns en video på makarnas vardagsrum.

Camilla Läckberg och Simon Sköld har köpt nytt hus i Enskede

Men nu meddelar Camilla på Instagram att hon och Simon har köpt ett till hus i Enskede. Samtidigt visar hon upp en första bild!

”Blev ju mycket spekulation när vi la ut lägenheten till försäljning. Bla sökte en av kvällstidningarna oss ang ”skilsmässorykten”. De kunde inte ha mer fel. Vi har helt enkelt bestämt oss för att flytta tillbaks till Enskede och har köpt ett hus där. Av många anledningar”, skriver Camilla Läckberg i inlägget och fortsätter:

”Främst att det blir enklare för tre stora barnen bo i samma område som sina pappor. Men också för att vi saknat Enskede, trivs bättre i hus än i lägenhet, och att det blir smidigare sticka ut till huset i Tyresö. Lägenheten är såld, och vi flyttar in i huset i mitten av mars.”

Simon Skölds ord om flytten: ”Förenklar livet för hela familjen”

När Hänt når Simon Sköld berättar han att flytten till det nya huset kommer underlätta för familjen, främst i vardagen. Dels för att de kommer bo närmare Simons egna föräldrar, och det kommer även gynna Camillas barn sedan tidigare förhållanden och deras pappor.

”Förenklar livet för hela familjen. Nära papporna, mina föräldrar, våra bonusbarn, lunds med mera”, skriver Simon Sköld i ett meddelande till Hänt.

Även Simon Sköld har publicerat bilder på huset.

Detta blir ett enklare liv för oss, barnen, närmare till Lumos, barnens pappor, mina föräldrar, mamma Stina osv osv!”, skriver Simon intill bilden.

Makarna flyttar in i mars och kommer att fortsätta ha Villa Lumos som sommarhus tillika lantställe.

LÄS OCKSÅ: Julia Franzén återförenad med Bachelorette-deltagaren – efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon – TV4 bryter tystnaden

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN