TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sigrid Bernson är tillbaka efter långa frånvaron med musiken – ny spelning

26 maj, 2021 
Mimmi Fouchenette
Robin Bengtsson dansar med Sigrid Bernson i "Let's Dance" 2019.
Sigrid Bernson är känd från TV4:s populära program Let's dance.
Hon var inte med i årets säsong och har lyst med sin frånvaro i sociala medier.
Men nu kommer glädjebeskedet att Sigrid är tillbaka med ny spelning!
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Artisten och dansaren Sigrid Bernson, 32, och vinnaren av Melodifestivalen 2016 Robin Bengtsson, 31 är kändisparet som blev tillsammans när de dansade i Let's dance 2019.

Sigrid har inte medverkat i Let's dance sedan 2019 då hon dansade med Robin, fast hon är en av tittarfavoriterna. År 2014 vann hon hela tävlingen med superstjärnan Benjamin Ingrosso, 23, och 2015 dansade hon med artisten Samir Badran som hon senare blev ihop med i två år innan hon träffade sin nuvarande kärlek.

Många hör av sig och frågar varför jag inte ska delta i Let’s Dance i år. Svaret är att jag älskar mitt jobb och allt jag engagerar mig i men jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu”, skriver Sigrid på sin Instagram.

Hon fortsätter och skriver:

Annons

Lets Dance är ett fantastiskt jobb med underbara kollegor men som ni säkert förstår också oerhört krävande både fysiskt och mentalt, nästan alla veckans dagar, och det kändes tyvärr inte aktuellt för mig i år.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson om huset i Vallentuna

Fast Sigrid inte har varit med i Let's dance de senaste två säsongerna har hon nog haft fullt upp ändå. Hon och kärleken Robin köpte nämligen ett hus i Vallentuna, utanför Stockholm i mars förra året. Huset är 140 kvadratmeter stort med sju rum och en tomt på 1 151 kvadratmeter.

– Just nu så är det väl mest att komma i ordning i huset och bona till oss där och njuta av tillvaron där, sa Robin Bengtson till Hänt när paret nyss flyttat in.

Då är Sigrid Bernson tillbaka med sin musik igen

Sigrid har varit både frånvarande på sina sociala kanaler och med sin musik under den sista tiden, men i dagarna kom beskedet att Sigrid Bernson ska uppträda på Björtas allsång den 28 juli på Rånäs Slott i sommar.

Artisten Björta lade ut en bild på Sigrid på sin Instagram och skrev om beskedet.

Så glad över att Sigrid Bernson kommer till Björtas allsång på Rånäs Slott och är gästartist den 28 juli

Vi hoppas att får se många fler uppträdanden med Sigrid efter det här!

FOTO: Olle Sporrong/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons