TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Efter hårda kritiken mot Sanna Nielsen – nu svarar hon: ”Blir ledsen”

26 jul, 2022 
Sanna Nielsen
Allsång på Skansen har fått en hel del kritik under säsongen.
Nu berättar programledaren Sanna Nielsen om mothugget hon får på sociala medier.
– Man blir ledsen, säger hon i Morgonpasset i P3.
Annons
Theoz avslöjar – så går kärlekslivetBrand logo
Theoz avslöjar – så går kärlekslivet

Det folkkära programmet Allsång på Skansen bara andas svensk sommar. Från den stora scenen på Skansen i Stockholm hörs det lång väg över Mälaren när tisdagskvällarna ljuder av artister och publik som sjunger allsång ihop.

Men årets säsong har kantats av flera abrupta ändringar. Inte minst kom programledaren Sanna Nielsen, 37, med det chockartade beskedet att säsongen är hennes sista som allsångsledare. Ett besked som chockade såväl tittarna och SVT, som nu är i full gång att hitta en ersättare inför kommande säsong.

För många är det nog en stor besvikelse att Sanna nu gör sina sista program på scenen och det har redan börjat spekuleras vilt om vem det blir som tar över det ärofyllda uppdraget.

Kritiken mot Allsång på Skansen – SVT:s beslut

Programmet har fått en hel del kritik av tittarna på sociala medier – såväl för Sannas klädval till att artisterna är okända.

Annons

”Thomas Ledin är värd att slå på tv:n för. Annars tycker jag att det var dåligt val av artister”, skriver bland annat en person.

”Thomas Ledin tänk han äger fortfarande en scen, nu Skansen. Mycket dåligt val av artister de andra”, skriver en annan.

Och SVT verkar minst sagt ha tagit åt sig av kritiken – kort därefter släppte de nämligen fler artister till kommande program.

Sanna Nielsen om kritiken hon får på sociala medier

När den så folkkära Sanna Nielsen gästade Morgonpasset i P3 – Gästen, med programledarna Kodjo Akolor och Torbjörn Averås Skorup, fick hon frågan om hon känner sig älskad av det svenska folket varpå hon svarade:

– Absolut!

Men programledarna tycks höra att det kommer ett ”men” och hon fortsätter:

– Det är bara att gå in och kolla på sociala medier. Man är människa och det är klart att man blir ledsen ibland och tar åt sig. Väldigt ofta för mig, som kvinna, hur jag ser ut, hur jag klär mig, ibland hur jag sjunger och hur jag pratar. Det kan vara fel på allt.

– Men jag måste också nånstans känna att jag gör mitt bästa och de får tycka vad de tycker. Men det är klart att, ibland, med kommentarer och så, det tar, avslutar hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons