TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Så är Sanna Nielsens relation till kollegorna efter avhoppet

26 jun, 2022 
Sanna Nielsen hoppar av sin uppdrag som allsångsledare.
Beskedet kom som en chock för SVT.
Såhär är Sannas relation till kollegorna efter beslutet.
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som personBrand logo
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Det var i veckan som vi nåddes av det oväntade beskedet att Sanna Nielsen, 37, nu gör sin sista sommar som allsångsledare på det folkkära programmet Allsång på Skansen.

Beslutet togs enbart av Sanna själv som nu känner sig färdig med det ärofyllda uppdraget. Det kom därför som en chock för såväl SVT som för tittarna att hon nu väljer att lämna över stafettpinnen till en efterträdare.

Arbetet att hitta en ny ledare för jobbet har nu satt igång och SVT berättar att det finns ett helt gäng med namn på listan över eventuella efterträdare.

– Vi kommer tillfråga en person förr eller senare. Vi vill vara säkra på att vi tänker rätt, och att det är rätt för programmet. Och att det är rätt för den personen. Men innan vi ställer frågan försöker vi lägga det ultimata programledarpusslet, säger Anton Glanzelius, programbeställare på SVT till Expressen.

Sanna Nielsen om bebislyckan – beslutet om Allsången

Under fjolårets säsong av programmet var Sanna gravid och visade stolt upp sin mage. Nu är sonen Gibson välkomnad till världen.

Annons

– Det är väldigt omvälvande såklart. Han är sju månader nu vår lille Gibson och han är helt underbar. Man njuter liksom av allt, jag brukar säga att jag njuter av sömnbristen också, säger Sanna när Hänt träffar henne på pressträffen inför Allsångsstarten.

Och trots att livet med pojkvännen Joakim Ramsell, 49, och nu lilla Gibson ser annorlunda ut nu jämfört med tidigare år tvekade hon inte på att tacka ja till uppdraget att leda Allsången även i år. Förhoppningen är att kunna ha med den lille bakom scenen.

Relationen till SVT-kollegorna efter avhoppet

Och nu verkar det som att lilla Gibson har gjort sin entré på SVT bland alla Sannas kollegor. På hennes Instagram publicerade hon i veckan en uppdatering kring läget.

Vilken ynnest att jag kan ta med mig lilleman till mitt jobb. Idag har vi hängt på SVT med allsångsredaktionen hela dagen och han har diggat till olika allsånger och nyfiket hälsat på alla kompisar han kommer få hänga med i sommar backstage”, skriver Sanna på sin story.

Så härligt att de alla kan umgås under allsångsmånaderna!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons