Därför syns inte sonen Gibson i Allsången – Sanna Nielsen avslöjar

Sanna Nielsen

Det blir återigen en sommar på Skansen för Sanna Nielsen som dessutom är nybliven mamma.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om familjelivet – samt beslutet hon tagit inför sju månader gamla sonen Gibsons sommar.
– Jag vill jättegärna visa Gibson vad mamma gör, säger Sanna.
Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid
0:34

Efter reklamen: Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

(0:34)

Slå på ljud

Sanna Nielsen, 37, har lett Allsång på Skansen i hela sex års tid och kliver nu in på sitt sjunde år. Sedan förra sommaren har mycket skett i Sannas liv, i oktober föddes nämligen Sannas son Gibson. Det var i slutet av maj 2021 som artisten meddelande att hon och pojkvännen Joakim Ramsell, 49, skulle bli föräldrar.

Under förra Allsångs-sommaren fick vi se Sanna glänsa på scenen med gravidmagen. Men i år ser det annorlunda ut då Gibson är på utsidan och familjelivet är i full gång. I en intervju med Hänt, i samband med programmets pressdag, berättar Sanna om känslorna över att vara mamma.

– Det är väldigt omvälvande såklart. Han är sju månader nu vår lille Gibson och han är helt underbar. Man njuter liksom av allt, jag brukar säga att jag njuter av sömnbristen också, säger Sanna och fortsätter:

– Så fort man bara får ett leende, en hand i sin eller en liten go kram så är det magiskt bara. Då gör det inget att man sover en, tre, fyra timmar per natt kanske. Men nu sover han ändå ganska bra så jag klagar inte på någonting.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

FOTO: TT

Beslutet för sonen Gibson under Allsång på Skansen

Även om Sannas liv nu ser annorlunda ut än tidigare var det självklart att ta sig an uppdraget som programledare även i år. Ingenting har heller behövt ändas för att Sanna ska få ihop livspusslet – istället hoppas hon på att kunna ta med sonen under Allsångs-dagarna.

– Nej jag har inga krav, jag vill bara att vi gör det här tillsammans. Jag vet ju nu också hur det här programmet går till när vi repar på måndagar och tisdagar, och sedan är det sändning så jag vill jättegärna visa Gibson vad mamma jobbar gör.

– Jag vet att han kommer ha det hur bra som helst här bakom. Däremot tror jag han är hemma under sändningen iallafall, för det blir lite sent tror jag.

Beslutet kring att låta sonen följa med är givet för Sanna som självklart inte vill vara ifrån sonen.

– Man vill ju inte vara utan honom heller så det är klart att han ska med och han kommer ju stormtrivas på det här stället. Och att få visa honom att ingenting är omöjligt och att vi trivs med det vi gör. Så länge allting funkar och han mår bra tycker vi det är fint att få skapa de här minnena tillsammans, säger hon och fortsätter:

– Det är en sådan ynnest för mig. Både för mig och hans pappa, att vi kan ta med honom på våra äventyr. Familjeäventyr som vi nu kallar dem.

Kravet från Sannas sida – sitter inte med i publiken

Däremot finns det en sak som Sanna inte kommer låta Gibson göra under Allsångs-perrioden – nämligen att sitta i publiken.

– Det kommer han inte göra. Det kan jag helt ärligt säga. Han är så liten plus att han ska få vara utanför så länge som det går. Jag ska aldrig säga aldrig. Det är klart att han säkert kommer dyka upp någongång men inte nu i sommar iallafall, säger Sanna.

Foto: Instagram/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN