ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

SVT ändrar Allsång på Skansen – efter tittarnas kritik

08 jul, 2022 
Det folkkära tv-programmet Allsång på Skansen har fått en hel del kritik sen första programmet sändes.
Nu förändras Allsång med nya artister.
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Det folkkära tv-programmet Allsång på Skansen har gått igenom en hel del förändringar på sistone, och även meddelat att fler kommer. Bland annat är det här sista säsongen med programledaren Sanna Nielsen, 37.

Sannas beslut om att avgå som programledare var inte enkelt. För Hänt berättade hon om det tuffa beskedet.

– Det är ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, sa Sanna när hon skulle förklara anledningen till beslutet.

Allsång på Skansen har fått mycket kritik

Tittarna har aktivt kommenterat årets Allsång på Skansen och programmet har fått en hel del kritik, både gällande Sannas klädval och valet av artister som inte alls var lockande för svenska folket.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Sannas Facebook-sida uttryckte flertal personer valet av artister.

”Thomas Ledin är värd att slå på tv:n för. Annars tycker jag att det var dåligt val av artister”, skriver en person.

”Thomas Ledin tänk han äger fortfarande en scen, nu Skansen. Mycket dåligt val av artister de andra”, skriver en annan.

Men nu verkar det som att SVT har tagit till sig av kritiken. För under fredagen kom nyheten att fler artister tillkommer till programmen.

Nya artister till Allsång på Skansen

Redan nästa tisdag den 12 juli medverkar nya artister så som Sanne Salomensen och Kristofer Greczula som uppträder tillsammans med Medina, Eric Bibb och Myra Granberg i Allsång.

Nya artister kommer också medverka i programmet den 2 augusti då Daniel Adams-Ray uppträder tillsammans med Mikael Wiehe, Alba på Sollidscenen.

Annons

SVT Play kommer dessutom bjuda på ett extranummer av Daniel Adams-Ray efter ordinarie sändning samma kväll.

Till Hänt berättar nu SVT om förändringen i det folkkära tv-programmet Allsång på Skansen.

– Varje sommar, sedan flera år tillbaka, gör vi alltid kompletterande artistbokningar utöver de vi presenterar på vår presskonferens som oftast är i början av juni varje år. Allt för att skapa de bästa Allsångsprogrammen för publiken, säger Per Rådelius, exekutiv producent för Allsång på Skansen.

FOTO: Stefan Jerrevång/TT / Magnus Andersson/TT

Annons