Sanna Nielsens beslut i Allsång på Skansen väcker starka reaktioner: ”Hemskt”

Sanna Nielsen

Ytterligare ett program av sommarens Allsång på Skansen är förbi.
Och det visar sig att svenska folket har en hel del att tycka till kring.
Nu riktar tittarna hård kritik mot både programmet och Sanna Nielsens beslut.
0:37

Efter reklamen: Sanna Nielsen om att ha sonen Gibson med på jobbet: "Familjeäventyr"

(0:37)

Slå på ljud

Sanna Nielsen, 37, är i full gång med sin sjunde sommar som Allsång på Skansen-programledare. Årets säsong blir dock hennes sista, ett beslut som Sanna avslöjade veckor innan premiären. För Hänt har Sanna berättat att beslutet inte var lätt att fatta men att hon tror det blir för det bästa.

– Det är en väldigt bra fråga just nu faktiskt för jag har hur kul som helst och står där uppe på scenen och tänker ”hur tänkte jag nu”? Men samtidigt så är det ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, sa Sanna när hon skulle förklara anledningen till beslutet.

Kritiken mot gästerna i Allsång på Skansen

Premiären har nu gått av stapeln och ytterligare ett program sändes under tisdagskvällen. Efter förra veckans program visade sig många ha starka åsikter gällande vad Sanna hade på sig. I kommentarsfält på både Sanna och SVT:s sociala medier regnade det in kritiska ord gällande programledarens klädval.

”Har stylisten tagit semester? Herregud vad har hon på sig?”, skrev bland annat en person på Instagram.

Det var Sannas ceriserosa kreation som då väckte uppståndelse bland svenska folket.

Även denna vecka visar sig tittarna ha en hel del att säga till om. På Sannas Facebook-sida uttrycker flertal personer att valet av artister inte var lockande.

”Thomas Ledin är värd att slå på tv:n för. Annars tycker jag att det var dåligt val av artister”, skriver en person.

”Thomas Ledin tänk han äger fortfarande en scen, nu Skansen. Mycket dåligt val av artister de andra”, skriver en annan.

Theoz avslöjar – så går kärlekslivet

Se klippet här!

Svenska folket splittrat – två sidor i klädfrågan

Sannas kläder kommer dessutom på tal även denna vecka. Vad programledaren har på sig verkar helt enkelt vara ett hett ämne att diskutera för tittarna.

”Allsångsprogrammet är bra, men nu hoppas jag att stylisten klär Sanna i en snygg klänning och inte i en vidrig som förra veckan. Den passar inte Sannas stil. Hon skall ha en snygg modell”, skriver en tittare.

”Håller med dig och nu lika hemskt, en stor ful storskjorta och inget mer....?Det verkar som om man inte får ha en åsikt. Känns som i "Kejsarens nya kläder."”, inflikar en annan.

Alla håller däremot inte med, vissa menar att Sanna ser fantastisk ut i sina scenkläder. På Instagram öser det in kommentarer om att Sannas klädval är toppen.

”WOW SÅÅÅÅ snygg du är. Läcker klänning”

”Wooaw så snygg du är Ikväll i den gyllengula klänningen, den är urläcker och som vanligt är du ett superproffs.”

Foto: TT

SENASTE NYTT!