Sanna Nielsen ryter ifrån – stöttas av kändisarna efter svenska folkets kritik

Sanna Nielsen

Sanna Nielsens rosa kreation gick inte hem hos det svenska folket.
Nu stöttas Allsång på Skansen-programledaren efter klädvalet på premiären – detta efter att hon redan rutit ifrån mot tittarnas åsikter.
0:29

Efter reklamen: Sanna Nielsens lycka över familjelivet – egna orden om mammarollen: ”Magiskt”

(0:29)

Slå på ljud

Sanna Nielsen, 37, leder sin sista Allsång på Skansen-sommar. Detta efter att hon i maj meddelat att hon valt att hoppa av från uppdraget som programledare.

Under måndagen gick premiären av stapeln och för första gången sedan innan pandemin fanns en full publik på plats på Solliden.

Sanna äntrade scenen i en ceriserosa fluffig klänning som visade sig väcka starka reaktioner bland tittarna. Den rosa klänningen kom att bli ett diskuterat ämne i Sannas kommentarsfält, då flera menade att den inte alls var fin.

”Har stylisten tagit semester? Herregud vad har hon på sig?”, skrev bland annat en tittare på Instagram.

Sanna Nielsens vädjan efter elaka kommentarerna

Att svenska folket har åsikter om Sannas klädval i programmet är inte första gången. Förra året gick det nämligen till en sådan gräns att Sanna beslutade sig för att kommentera det hela. I ett inlägg på Instagram röt Sanna ifrån ordentligt då hon hade fått nog av svenska folkets åsikter.

”Ena dagen har jag för höga klackar, nästa dag opassande klädsel och sen tar jag för mkt plats. Det finns alltid något fel. ” jag får tycka vad jag vill i det här landet”. Ja, det får ni. Skillnaden är bara att jag själv skulle aldrig skriva eller säga något till någon om att jag inte tycker om deras kläder eller att den inte sjunger fint eller vad det nu kan vara. Jag ska inte ljuga. Jag tar också åt mig ibland. Oftast inte, men ibland händer det. Så jag antar att de som tycker det är viktigt att yttra sin åsikt om mig till mig blir lättade när de läser det här och förstår att det gör ont ibland, för det är väl det ni vill?”, skrev då Sanna.

Därför intervjuades inte Maja Strömstedt av Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon: "Konstigt"

Se klippet här!

Stöttas av kändisarna efter påhoppen

Efter måndagens program har Sannas kommentarsfält däremot inte bara drabbats av ilskna tittare som kritiserar klädvalet – även en hel del kändisar har gått in och skickat kärlek.

”Fina Sanna i härlig dräkt!!”, skriver Lars-Åke ”Babbsan” Wilhelmsson.

”Snygggoo!!!”, skriver Sarah Dawn Finer.

”Vilken stjärna du är och vilken FANTASTISK klänning du hade igår!!!”, skriver Ola Salo.

Sanna har svarat på kommentaren med kärleksfulla emojjis.

Och vi kan inget annat än att hålla med, Sanna glänste i sin rosa look på premiären!

Foto: TT

SENASTE NYTT!