Så träffades Peg Parnevik och Filip Lamprecht – kravet på realtionen

Peg Parnevik, Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit ett par i flera års tid.
Nu berättar Peg hur de träffades – och ultimatumet hon satte på Filip.
”Vi slutade prata”, skriver hon på Instagram.

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, blev ett par för flera år sedan. Men faktum är att de har känt varandra mycket längre än så, då deras föräldrar är goda vänner.

På sociala medier kan man se att paret verkar trivas bra i varandras sällskap, och ganska nyligen valde de att ta nästa steg i relationen och flytta ihop. Pegs svärmor, tv-profilen Kristin Kaspersen, kommenterade parets flytt till Expressen:

LÄS MER: Därför stoppade Bianca assistenten Lovisas podcast

– Är glad att Peg är en fantastiskt fin flickvän till min son. De skapar sitt första hem nu, och jag ska inte lägga mig i så mycket, vilket kan vara svårt i en ny roll, men jag tränar på det, sa Kristin i intervjun då.

Filip är just nu högaktuell som en av deltagarna i Let's dance 2021, och efter lördagens avsnitt var det ett rejält firande. Det firades inte bara att han fick högst poäng av juryn, det var nämligen hans födelsedag också!

Filip får stöd från nära och kära

Under dessa två veckor som Let's dance har sänts har Filip fått mycket tips och råd från personer runt omkring honom. Det kryllar nämligen av före-detta Let's dance deltagare i hans umgängeskrets. Hans mamma vann ju hela tävlingen för två år sedan och förra året vann hans danspartner Linn Hegdal tävlingen ihop med John Lundvik.

Filip Lamprecht kan även rådfråga Pegs syster Penny Parnevik, 24, som kom femma i förra årets säsong. Men faktum är att det finns ytterligare en person han kan be om råd – nämligen hans pappas ex-hustru Erica Johansson, 47.

Filips pappa, Martin Lamprecht, 57, var nämligen gift med den före detta friidrottaren under tio års tid och tillsammans fick de dottern Wilda. Erica hade också dottern Tess Gustafsson från ett tidigare förhållande och henne kunde man se i höstas i Idol, när hon tog sig till topp 14.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Peg Parneviks ultimatum på Filip Lamprecht

Nu har Peg valt att klargöra hur det egentligen gick till när hon och Filip blev ett par. Det är i en frågestund på Instagram som hon får frågan.

”6 år sedan nu??? Eller är det 5??”, skriver hon och taggar Filip i inlägget.

Peg fortsätter att förklara vad som hände och nu berättar hon även om ultimatumet som hon ställde på Filip.

”Vi kysstes på nyårsafton och sen var vi av- och på i ett år. Då sa jag till honom att jag ville ha allt eller inget. Så vi slutade prata... tills dess att han till slut sa att han blivit kär i mig hehe”, skriver Peg Pernevik.

Instagram

Peg hade frågestund på Instagram.

Foto: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik ryter ifrån efter ryktena om relationen med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks oro inför Filip Lamprechts medverkan i Let's dance