Robin Bengtsson bryter tystnaden om Samir Badran – så är relationen

Samir Badran i långärmad vit t-shirt med Hugo Boss-logotyp.

Samir Badran och Sigrid Bernson var ett par i två år innan Sigrid blev tillsammans med Robin Bengtsson.
Men vad har Robin och Samir för relation till varandra?
Nu bryter Robin tystnaden i det senaste avsnittet av Nemo Hedéns podcast.
0:44

Efter reklamen: Shirley Clamp om att tävla mot Robin Bengtsson: "Klart det blir ett hot"

(0:44)

Nyexaminerade fastighetsmäklaren och före detta artisten Samir Badran, 31, har en del gemensamt med Mello-aktuella sångaren Robin Bengtsson, 31.

De har båda två haft spirande musikkarriärer, tävlat i Melodifestivalen, dansat i populära tv-programmet Let's dance och tävlat i TV4:s långkörare Fångarna på fortet. Ja, kort och gott är de båda älskade profiler som svenska folket tycker om att se i tv-rutan.

Men de har något gemensamt även på det privata planet, nämligen proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, som är Robins flickvän sedan tre år och Samirs ex-flickvän...

Farmen-deltagare tvingas lämna – starka reaktionerna efter dramat

Samir Badrans och Sigrid Bernsons kärleksresa

Samir och Sigrid träffades när de dansade ihop i underhållningsprogrammet Let's dance år 2017. Under programmets gång påbörjade de en kärlekssaga som fortsatte även utanför kamerorna.

Men ungefär två år senare kom beskedet att de gått skilda vägar. Så här sa Samir om uppbrottet från Sigrid då:

– Det gick inte, så jag var tvungen att breaka. Fett tråkigt, men det är den bästa relationen jag haft och så var jag tvungen på grund av den här grejen, så det är inte en lek alltså.

När han säger ”den här grejen” syftar han på den tunga perioden då han blev rejält utbränd. Något som Sigrid tyvärr också fått erfara och som hon valda att öppna upp om ganska nyligen.

Sigrid stöttas av sin nuvarande pojkvän Robin Bengtsson och Samir lever lyckligt med fästmön Julia Sundquist, 24, i Stockholm.

Sigrid Bernson med dåvarande pojkvännen Samir Badran under Melodifestivalen 2018.

Sigrid Bernson med dåvarande pojkvännen Samir Badran under Melodifestivalen 2018.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Robin Bengtsson om Samir Badran – så är deras relation

Det är sedan tidigare känt att Sigrid har en väldigt fin relation till Robins ex Emma Hallbygård, 30, som också är mamma till Robins son William, 7. Men hur är Robins relation till Sigrids ex-pojkvän Samir?

I senaste avsnittet av Nemo Hedéns, 35, podcast Nemo möter en vän gästade ingen mindre än Robin Bengtsson. I denna ställer Nemo en fråga om hur Robin egentligen känner för Samir och det visar sig att det inte finns någon konflikt alls mellan de två männen.

– Jag tror faktiskt inte jag har träffat honom sedan han och Sigrid gjorde slut, det är ganska länge sedan nu. Men det lär man väl göra någon gång i framtiden och jag skulle absolut hälsa hälsa på honom, jag har träffat honom många gånger förut, säger han och fortsätter:

– En superglad och härlig kille. Så det är absolut inga ”hard feelings” där.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprechts lycka efter uppbrottet från Peg – nya bilden visar

LÄS OCKSÅ: Anders Bagges tuffa sjukdomskamp – berättar om tunga sorgen

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mattias Hansson/TT

SENASTE NYTT!