Så är Sigrid Bernsons relation till Robin Bengtssons ex Emma Hallbygård

Emma och Sigrid

Innan Sigrid Bernson och Robin Bengtsson blev ett par hade artisten ett förhållande med Emma Hallbygård – som han har en son med.
Så vad har Sigrid och Emma för relation?
Nu gör Sigrid en markering mot exet – inför alla.
Svartsjukedrama i "Bonde söker fru" – Se klippet här
Slå på ljud

Let's dance-profilen Sigrid Bernsson och artisten Robin Bengtsson är ett av Sveriges hetaste kändispar. De träffades när de dansade tillsammans i Let's dance och under hela säsongen gick det rykten om att de var ett par – men de envisades länge med att hålla det hemligt. Idag bor de tillsammans i ett hus de köpt tillsammans och renoverat.

Innan Sigrid var Robin tillsammans med ex-flickvännen Emma Hallbygård. Tillsammans fick de sonen William som föddes 2013 – vilket gör att han är 8 år gammal idag.

William hängde bland annat med till publiken när pappa Robin uppträdde i Melodifestivalen – när det stod klart att han gått vidare till final kom sonen upp på scenen och gav sin pappa en stor guldmedalj.

När Hänt träffade Robin under genrepet till finalen berättade han mer om sonen William.

– Han tycker verkligen att det är roligt att jag är med i Melodifestivalen. Idag hade de har haft en omröstning på hans skola om vem som skulle vinna tävlingen och då jag känner alla barnen där blev det ju en ganska opartisk jury, sa han och la till:

– Men jag är glad att de trodde jag skulle vinna.

Sigrid Bernsons relation till Williams mamma Emma Hallbygård

På Sigrids instagram kan man se Emma i kommentarsfältet då och då. Bland annat kommenterade hon när de var iväg med William på landet:

”Drömliv Lilleman har alltså.”

Då svarade Sigrid på Emmas kommentar: ”Verkligen”, följt av ett rött hjärta.

Sigrids markering – följer inte tillbaka på Instagram

Att Emma då och då syns i Sigrids kommentarsfält vittnar ju om att hon följer Robins nya kärlek.
Men följer Sigrid tillbaka Emma? Nej, det gör hon faktiskt inte. Vad vi kan se har Sigrid valt att inte följa Emma på sociala medier.

FRÅN FÖRSTASIDAN