Filip Lamprechts lycka efter uppbrottet från Peg – nya bilden visar

Filip Lamprecht som modell

Filip Lamprecht och artisten Peg Parnevik gick skilda vägar i samband med Let's dance 2021.
Hur ser Filips liv ut idag? Nya bilderna avslöjar kändissonens stora lycka!
1:07

Efter reklamen: Allt du vill veta om Robin Bengtssons musikkarriär

(1:07)

Modellen Filip Lamprecht, 24, har onekligen dansen i blodet. 2019 ställde hans mamma, Kristin Kaspersen, 52, upp i Let's dance och tog hem hela tävlingen tillsammans med sin danspartner Calle Sterner. Därför blev tittarna kanske inte så förvånade när hennes son briljerade i programmet strax därefter.

Filip och Linn Hegdal, 26, dansade rakt in i svenska folkets hjärtan i Let's dance 2021. Det blev dock inte bara skriverier om duons framgångar under den här perioden, det blev också en hel del snack om Filip Lemprechts kärleksliv och hans dåvarande flickvän Peg Parnevik, 26.

Därför försvinner Bianca – sanningen bakom pausen: ”Tyvärr”

Därför gjorde Filip Lamprecht slut med Peg under Let's dance

När Filip gjorde entré i programmet var Peg upp över öronen stolt. Men strax efter premiären slutade Peg lägga upp inlägg om pojkvännens medverkan i Let's dance och fansen blev rejält konfunderade.

Ett uppbrottsrykte drog igång, och i samband med detta började många undra om Filip Lamprecht och Linn Hegdal verkligen bara var danspartners. Att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan dem har både Linn och Filip dementerat vid flera tillfällen.

Strax efter att Filip Lamprecht tagit hem vinsten i Let's dance 2021 avslöjade han och Peg att de valt att gå skilda vägar.

– Programmet var väl det som avgjorde att det hände då. Men jag skulle också säga att det skulle ha hänt ändå, har Filip tidigare berättat om beslutet att göra slut.

Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"

Filip Lamprechts nya liv efter uppbrottet från Peg Parnevik

Sedan uppbrottet har både Peg och Filip gått vidare. Peg Parnevik är numera ihop med pojkvännen Jesper Nicklasson och delar flitigt med sig av bilder på dem två ihop på Instagram.

Filip Lamprecht har dock inte skyltat med någon ny relation. Istället har han fokuserat på att umgås med vänner och familj, rest en hel del och såklart även jobbat.

Modellkarriären har gått spikrakt uppåt sedan Filips medverkan i Let's dance och det råder ingen tvekan om att han kommer att fortsätta synas i rampljuset i många år till. Han har exempelvis jobbat med ett företag som heter RS Sportswear. På deras Instagram-konto kan man hitta flera bilder där Filip Lamprecht poserar ihop med andra modeller.

Vad kul att det går bra för dig, Filip!

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!