TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Sanningen om Filip Lamprechts och Linn Hegdals relation

15 maj, 2021 
Linn Hegdal, Filip Lamprecht
Filip Lamprecht och Linn Hegdal har tagit sig ända till finalen i Let's dance 2021. Under tävlingens gång har deras relation varit rejält omtalad, så här ligger det egentligen till mellan duon.
”Känt varandra för evigt”, skriver Linn på Instagram.
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, 24, är högaktuell i årets säsong av Let's dance. Faktum är att det har gått så bra att han står i final med danspartnern Linn Hegdal, 25.

Inför kvällens final så är det Anis don Demina, 27, och Katja Lujan Engelholm, 29, som står för motståndet. Anis och Filip har nyligen berättat om det overkliga scenariot att de båda skulle stå i en Let's dance-final.

– Man var lite orolig, just för att vi har kommit varandra så nära. Så om det skulle vara så att vi hamnar i sista veckan tillsammans, hur kommer det påverka? Men jag känner verkligen bara tagg på att vi båda ska bjuda på show, sa Filip i Nyhetsmorgon och Anis nickade och höll med.

Orden om sista dansen med Filip

Nu är ju deras öde faktiskt verklighet och inför det viktiga avgörandet har Filips danspartner Linn valt att öppna upp sig om den verkliga relationen till sin danspartner. Det är ju troligtvis ingen som missat att det gått en hel del romansrykten om dem – något som drabbat Peg Parnevik väldigt hårt.

Annons

”Sista träningen någonsin är klar! Faktiskt varit en lite sentimental dag. Avslutade i grön sal där vi hade vår allra första träning tillsammans. Känns som att vi känt varandra för evigt samtidigt som den där första träningen lika gärna kunde varit igår.”, skriver Linn nu på Instagram.

Linn upplever alltså relationen med Filip som mycket längre än vad den kanske är. Faktum är att under alla år som Let's dance har funnits har många deltagare uttryckt exakt samma sak som Linn nu känner.

Verkliga relationen mellan Filip och Linn

Men sanningen är att Filip och Linn känt till varandra mycket längre än vad man kunnat tro, det avslöjar nämligen Kristin Kaspersen, 51, nu.

”Vem kunde ana att ni skulle stå i final när ni sågs i danslokalen för två år sedan när Filip hälsade på. Imorgon är det dags! FINAL!!!”, skriver Kristin.

Med andra ord så träffades Filip och Linn redan för två år sedan, närmare bestämt i Let's dance 2019 när Filip hälsade på mamma Kristin under hennes dansrepetitioner.

Annons

Även om Filip och Linn träffades redan för två år sedan så är det först nu som vänskapen mellan dem blivit så stark som den blivit.

”Filip, du är en stjärna som vän! Har sagt det sedan start och håller fortfarande fast vid det. Så himla tacksam att jag fått dansa med dig denna våren och så himla tacksam att jag har en ny vän i mitt liv när sista dansen är gjord. Nu kör vi!!!!!!”, skriver Linn.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, Karin Törnblom / TT

Annons