Sanningen avslöjad om Samir och Sigrids relation

Samir Badran och Sigrid Bernson har visat upp sin kärlek sedan "Let's dance" – men inte bekräftat att de är ett par. Nu avslöjas de dock av nära vännen Bobby Oduncu i ett öppet blogginlägg. "Hon och Samir är partners på riktigt", skriver han.

Under årets säsong av ”Let’s dance” i TV4 var det två personer som stal allt fokus med sin påstådda romans. Sedan de började dansa ihop kantades nämligen Samir Badrans, 26, och dansaren Sigrid Bernsons, 28, relation av envisa kärleksrykten och kyssar i kulissernaI finalen pussades de också mitt på dansgolvet framför kamerorna i direktsändning.

Efter programmet har de fortsatt pussas, kramas och hålla handen på Instagram. Dessutom har de åkt till Frankrike tillsammans för att spela in “Fångarna på fortet” och visar ständigt upp hur de umgås med varandra hemma i Samirs lägenhet.

Samtidigt har ingen av dem hittills velat bekräfta att de är ett par, utan menar att de är ”vänner som har roligt tillsammans”.

– Hon är fett snygg och jävligt skön. Vi får se vad som händer, har Samir tidigare sagt till Hänt.

LÄS MER: Samir drabbad av obotlig sjukdom: ”Jag kan bli blind”

Men nu bryter Samir Badrans nära vän, kändisfrisören Bobby Oduncu, 41, tystnaden om romansen. I ett öppet inlägg på sin blogg, med titeln “Stockholms hetaste par”, bekräftar han att Samir och Sigrid är ett kärlekspar.

“Sigrid har jag känt lite ytligt i sex år, mest för att hon vart danspartner med olika vänner till mig, men nu när hon och Samir är partners på riktigt, har jag lärt känna denna sköna fina tjej ännu bättre”, skriver han och fortsätter:

“Så glad för att Samir träffat henne.”

Samir Badran har flera gånger beskrivit Bobby Odunco som en nära vän i sina sociala medier. Tidigare har också en annan av Samirs nära kompisar bekräftar romansen. Då var det kollegan och parhästen Viktor Frisk, 22, som uppgav att de var ett par.

– Jag vet att det är något mellan Samir och Sigrid. De är så snygga ihop. Kolla hur glad Samir blev när han fick pussa Sigrid i ”Let’s dance”, han älskar det. Samir och Sigrid passar så jäkla bra ihop. Hon är riktigt snäll mot honom också, sa han i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

Hänt har sökt Samir Badran.

LÄS OCKSÅ: Efter kyssen – här myser Samir och Sigrid i hemlighet

Foto: IBL

SENASTE NYTT!