Därför väntade Samir & Sigrid med att visa upp kärleken

Därför väntade Samir & Sigrid med att visa upp kärleken

Frågan som alla har ställt sig hela Let's Dance-säsongen: är Samir Badran och Sigrid Bernson ett par? I finalen så bjöd de hela svenska folket på en kyss framför kameran och nu berättar de för Hänt varför de väntade med att visa sin kärlek.

Igår var det final i Let’s Dance 2017 och som vinnare stod Jesper Blomqvist, 43, tillsammans med sin dansare Malin Watson, 44. Trots deras otroliga kemi och grymma förmåga att ta över dansgolvet så har den hetaste snackisen i år varit ett helt annat par. Nämligen Samir Badran, 26, och Sigrid Bernson, 28.

I finalen av tv-programmet så fick deltagare från säsongen göra en repris på en varsin dans, så väl Samir och Sigrid. De visade upp en vals för publiken till Samirs låt “Bada nakna”, förra gången de framförde dansen avslutade de med att Sigrid drog av Samir skjortan. Men den här gången slutade den på ett sätt som chockade tittarna totalt – med en kyss!

– Det var en segerkyss för att hon är så jävla snygg, jag var tvungen att kyssa henne, säger Samir till Hänt.

Frågorna kring relationen mellan paret har haglat hela säsongen. De utstrålar tveklöst någonting som ser ut att vara mycket mer än vänskap och det märks att de båda sitter inne på känslor som de vill få ut. Sigrid berättar nu för Hänt varför de valde att vänta till finalen med att uttrycka dem.

– För mig är det viktigt att vara professionell. Vi jobbar ju ihop då är det viktigt att hålla kärleken utanför jobbet, det här är ju mitt jobb liksom, säger hon.

Efter att Samir och Sigrid lämnat dansgolvet så gick de tillbaka till resten av deltagarna i green room och väl där kunde de inte hålla händer borta från varandra på resten av sändningen. Flera gånger sågs de kyssas och vid ett tillfälle så la Sigrid sina armar om Samirs hals och de slöt upp i en kyss. Men dessa kyssar var ingenting som Sigrid ville kommentera.

På frågan om framtiden mellan dem svara Samir avslutande:

– Hon är fett snygg och jävligt skön. Vi får se vad som händer.

LÄS OCKSÅ: Efter kyssen – här myser Samir och Sigrid bakom scenen

SE OCKSÅ: Samirs barnbesked: “Hon skulle bli en bra mamma”

Samirs barnbesked: "Hon skulle bli en bra mamma"
Slå på ljud

FRÅN FÖRSTASIDAN