Pernilla Wahlgrens barnbesked – efter kärlekslyckan med Christian Bauer

Christian Bauer i jeansskjorta. Pernilla Wahlgren i leopardmönstrad blus.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par länge nu.
Nu berättar Pernilla hur hon tänker kring att skaffa barn tillsammans med sin kärlek.
– Det här måste ju vara ett mirakel, säger hon.
0:26

Efter reklamen: Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”

(0:26)

Schlagerdrottning, musikalartist och programledare. Pernilla Wahlgren, 54, kan tilldelas många epitet, men i den egna realityserien Wahlgrens värld har svenska folket fått lära känna henne som en varm och sprudlande person som ofta bjuder på sig själv samt gör allt för sina fyra barn.

Det är nog anledningen till att så många av seriens följare och fans kunde känna glädjen tillsammans med stjärnan när hon träffade kärleken efter alla år som singel.

Bingo bekräftar stora lyckan med Julia: ”Tvillingar”

Pernilla Wahlgrens kärleksresa genom och åren – stora glädjen med pojkvännen Christian Bauer

Det är 20 år sedan Pernilla Wahlgren och ex-maken Emilio Ingrosso, 56, skilde sig. Emilio är far till Pernillas tre äldsta barn Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24.

Efter relationen med Emilio var Pernilla tillsammans med polisen Joachim Lennholm, 49, som också är pappa till yngsta sonen Theo Wahlgren, 14. Förhållandet inleddes år 2002 och tog slut sex år senare.

Men sedan dess har Pernilla fokuserat på sig själv, barnen och karriären. Hon har alltså levt länge som singel. Vi fick följa hennes nervösa och försiktiga resa tillbaka ut i dejtinglivet i den senaste säsongen av realityserien Wahlgrens värld.

I säsong 10 av Wahlgrens värld fick vi lära känna en ny person i huvudpersonen Pernillas liv, nämligen den nyfunna kärleken Christian Bauer, 54.

Det var många som jublade när hon i sista avsnitten av säsongen, som spelades in under sommaren 2021, presenterade nya pojkvännen Christian för familjen på en sommarfest.

Parets lycka är enorm och Christian har till och med uppmärksammat deras förhållande med en tatuering. I säsong 11 av realityserien, som har premiär den 24 februari, får vi se mer av deras relation. Men vad händer egentligen här näst i Pernillas och Christians kärleksäventyr?

Här presenterade Pernilla nya pojkvännen Christian Bauer för familjen Wahlgren i sista avsnittet av Wahlgrens värld säsong 10.

Här presenterade Pernilla nya pojkvännen Christian Bauer för familjen Wahlgren i sista avsnittet av Wahlgrens värld säsong 10.

FOTO: discovery+

Linda Bengtzings fina stöd till sonen Nisse efter tuffa kampen

Pernilla Wahlgrens barnbesked – efter kärlekslyckan med Christian Bauer

I söndagens purfärska avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam pratar de goda vännerna Pernilla och Sofia Wistam, 55, om allt ifrån premiären av Macbeth på Dramaten till Alla hjärtans dag-blommor.

Men det som fångar vår nyfikenhet och våra öron mest är ändå Pernillas plötsliga barnbesked efter kärlekslyckan med Christian. Det hela börjar med att Sofia ställer en fråga till Pernilla.

– Din gamla skata, skulle du vilja ha ett barn till då?, undrar Sofia.

– Nej det skulle jag inte, jag längtar bara efter barnbarn. Men om jag av ett mirakel skulle bli gravid vid 54 års ålder, det är väl klart då skulle man väl bara ”Wow det här måste ju vara ett mirakel”, då ska vi väl antagligen behålla det. Men jag vet inte, säger Pernilla då.

– Men det finns inget i mig som längtar efter att vara gravid. Fyfan vad pinsamt och komma till barnen och bara ”Hej, jo ni ska få ett lillasyskon” på äldre dar, säger hon när hon spinner vidare på tanken av ett till barn.

Vi håller dock alla tummarna för att Pernilla snart får uppleva glädjen av ett barnbarn, men allt kommer såklart ske när det är menat att ske!

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf i tårar – efter händelsen med sonen: ”Tårarna sprutade”

LÄS OCKSÅ: Anders Bagges kollaps i direktsänd tv – sanningen bakom tårarna

FOTO: discovery+

SENASTE NYTT!