1 år efter dotterns födsel – Penny Parneviks nya barnbesked: ”Äntligen”

Penny Parnevik i gråblå klänning. Penny Parnevik och Douglas Murray på röda mattan.

Tvåbarnsmamman och influencern Penny Parnevik gästade i veckan podcasten Vattnet går.
I poddavsnittet avslöjar Penny nu det nya barnbeskedet med maken Douglas, 1 år efter dotterns födsel.
Läs allt här!
0:53

Efter reklamen: Penny Parnevik och Douglas Murray kärlekshistoria

(0:53)

Influencern Penny Parnevik, 25, och maken Douglas Murray, 41, är tvåbarnsföräldrar sedan ett år tillbaka. Första barnet, sonen Atticus, 2, föddes i USA sommaren 2019. Dottern Pebble föddes i Sverige och fyller 1 år nu på söndag, den 27 februari.

Penny och maken har varit gifta sedan 2019, men de hemlighöll länge sitt äktenskap, eftersom de planerar att gifta sig igen framför vänner och familj. Det ska ske med en stor bröllopsfest; ett stort kalas som skjutits upp under coronapandemin.

Den fina familjen bodde tillfälligt i Pennys föräldrar; mamma Mia Parneviks, 54, och pappa Jesper Parneviks, 56, hus i Åkersberga, men har nyligen flyttat in i en ny gemensam lägenhet mer centralt i Stockholm. Penny berättade då att beslutet grundar sig i att lägenheten är mer modern och funktionell för familjen.

David ersätts – bara veckor innan Let's dance-premiären

Penny Parnevik öppnar upp om förlossningsdepressionen – efter första graviditeten

I veckan gästade Penny programledaren Nina Campioni, , i podcasten Vattnet går. Penny och Nina pratar om allt från hur det var att föda barn i USA jämfört med Sverige och hur det kan ta tid att anknyta till sitt barn.

Det senare ämnet är nämligen något som Penny har erfarenhet av. Hon berättar att hon tror att hon drabbades av en förlossningsdepression efter sonen Atticus födsel. Penny berättar att hon inte hade någon ork och bara stirrade in i väggen.

– Jag kände inget för barnet, säger hon. Den där drömmen om hur det skulle kännas att bli mamma för första gången och alla de känslorna hon trodde att hon skulle ha infann sig liksom inte.

– Jag tittade på honom och tänkte: ”Dör han? Dör han nu? Dör han nu?”. Det var liksom ingen mysig stund där vi satt och mös i soffan, utan jag tänkte: ”Andas han, kommer han dö?”, that’s it för mig i början, säger Penny i poddavsnittet.

Linda Bengtzings ord efter infekterade triangeldramat med kärleken Peter – Se klippet här

Se klippet här!

1 år efter dotterns födsel – Penny Parneviks nya barnbesked: ”Äntligen”

Men hon lät sig inte slås ned av den tuffa tiden efter första förlossningen och som vi vet resulterade den andra graviditeten och förlossningen i den 1-åriga dottern Pebble, döpt efter Pebble Beach i USA och Pennys syster Philippa Parnevik, 22.

Med Pebble kände Penny anknytning, kärlek och tacksamhet direkt. Något som hon tackar sonen Atticus för, då hon tror att de känslorna bottnade i tryggheten hon känner i sig själv efter att ha fått ynnesten att vara mamma till sonen.

Men nu, 1 år efter dotterns födsel, kommer influencern nya barnbesked. Penny berättar nämligen i poddavsnittet att hon är helt tillfreds som tvåbarnsmamma och att hon inte har några planer på ett tredje barn i dagsläget.

– Nu har jag satt i spiral, jag har äntligen fått mitt liv tillbaka. Pebble börjar på förskolan om en månad. Jag ska njuta av det här så länge jag bara kan och vill.

En annan anledning är också det stundande bröllopet som planeras nu till sommaren. Vilken lycka!

LÄS OCKSÅ: Christian Bauers dotter Caroline bryter tystnaden om Pernilla Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Izabella Andersson Farmen – sanningen bakom avhoppet

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!