Idol 2023 marknadsföring banner

Christian Bauers dotter Caroline bryter tystnaden om Pernilla Wahlgren

25 feb, 2022 
PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER
Pernilla Wahlgrens barn har varit tydliga med vad de tycker om hennes nya pojkvän Christian Bauer.
Nu väljer även Christians dotter Caroline att uttala sig om sin pappas nya relation.
Annons
Pernilla Wahlgren bryter ihop efter händelsen med Christian: ”Tycker så synd om dig”
Pernilla Wahlgren bryter ihop efter händelsen med Christian: ”Tycker så synd om dig”

Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 56, har varit ett par i snart ett år. Nyligen firade de sin ettårsdag ihop, räknat från när de var på sin första dejt.

Pernilla och Christians kärlekssaga började med att de fick kontakt via gemensamma vännen Fanny Lagerwall. Fanny är make up-artist och har fått äran att sminka Pernilla vid flera tillfällen.

Till en början ska Pernilla ha varit skeptisk till Fannys förslag om att gå på en dejt med Christian. Men hon lät sig övertalas och med facit i hand så var ju det helt rätt beslut!

Pernilla om Christians medverkan i Wahlgrens värld

Recept.se Nyhetsbrev

Kärleken sprudlar mellan Pernilla och Christian och i den nya säsongen av Wahlgrens värld får tittarna se mycket av pojkvännen. Redan i första avsnittet får tittarna följa med på deras romantiska resa på Mallorca och Christian verkar trivas som fisken i vattnet framför kameran!

Annons

– Det är klart att det är väldigt tacksamt för mig att jag har träffat en kille som faktiskt kan tänka sig att stå framför kameran ibland, det är inte alla som skulle tycka det var fine. Men det är inte så att han kommer ta Biancas plats, Wahlgrens värld kommer inte att bli Bauers värld, säger Pernilla till Aftonbladet.

Bianca valde att hoppa av Wahlgrens värld efter att säsong 11 var färdiginspelad. Däremot är det inte så att hon försvinner helt, hon kommer ju fortsätta träffa sin mamma och då är ofta kamera-teamet på plats.

Caroline Bauers ord om pappa Christians relation

Vid det här laget har Christian och Pernilla givetvis hunnit träffa varandras föräldrar och barn. I Christians fall handlar det till och med om barnbarn och Pernilla kommer minst sagt bra överens med lilla Collin, 2. Häromdagen visade hon upp den starka relationen till sina bonusbarnbarn.

”I väntan på egna barnbarn njuter jag av Christians orimligt gulliga barnbarn som jag nu har träffat några gånger och tycker väldigt mycket om!, skrev hon intill ett videoklipp på Collin.

Pernilla Wahlgrens barn har berättat vad de tycker om Christian och det är bara positiva saker.

Nu väljer även Christians dotter, Caroline Bauer, att öppna sig om sin pappas kärleksliv. Och även i det här fallet är det bara kärlek som sprids.

Annons

”Om det är något som kan övervinna hat och krig så är det kärlek. Så glad att pappa träffat Pernilla och för deras kärlek!”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Missa inte nya säsongen av Wahlgrens värld för lite mer löööve i världen. Även om jag själv kanske inte behöver uppleva allt igen.”

INSTAGRAM
Pernilla verkade bli väldigt glad över bonus-barnets fina ord. Hon kommenterade nämligen hjärtan och emojis som gråter.

FOTO: DISCOVERY+

Annons