LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Aviciis ex Tereza Kacerova visar upp sin son – nya bilden avslöjar

24 feb, 2022 
TEREZA KACEROVA, TIM BERGLING
När Avicii dog lämnade han inte bara sin kära familj och vänner i sorg. Han hade även ett förhållande med flickvännen Tereza Kacerova. Hon hade även en son som hon nu visar upp på en ny bild!
Annons
Minnesplatser för Avicii som du kanske missatBrand logo
Minnesplatser för Avicii som du kanske missat

Det är snart fyra år sedan vi nåddes av den otroligt sorgliga och chockerande nyheten att Tim "Avicii" Bergling tagit sitt sista andetag. Han blev 28 år gammal.

Avicii lämnade världen i total sorg och runtom i hela världen hyllades han och sörjdes. Flera kyrkor runtom i världen spelade hans låt på kyrkklockorna, bland annat låten Wake me up.

Under sin sista tid i livet var Avicii tillsammans med fotomodellen Tereza Kacerova, 29. Hon valde att träda fram strax efter att världen nåddes av beskedet.

”Mitt hjärta värker av vetskapen att jag aldrig kommer att kunna röra dig igen, aldrig höra ditt skratt, aldrig se dina händer sammanflätade med mina framför mitt ansikte det första jag ser när jag öppnar mina ögon. Jag kommer aldrig att kyssa din vackra mun igen”, skrev hon då.

Annons

Aviicis sista tid i livet

Med hjälp av intervjuer, chattkonversationer och 40 000 mejl har journalisten Måns Mosesson lärt känna Avicii efter hans död. Han sammanställde det hela till en bok som kom ut i höstas.

”Tim – biografin om Avicii” som är skriven av Måns Mosesson ger en inblick i Aviciis sista dagar i livet, i Oman. Han hade åkt dit med några vänner och en man som arrangerade skräddarsydda äventyrsresor tog hand om gruppen.

Oman har fantastisk natur och de åkte ut bland bergen och i öknen och sov i tält. Efter expeditionen åkte resten av gänget hem, men Avicii blev kvar i huvudstaden Muskat och umgicks med några vänner från Oman som han träffat på resan.

Den 19 april 2018 fick Aviciis föräldrar ett oroväckande besked. En man som träffat Avicii på ökenexpeditionen hade bjudit hem honom till sitt släktgods utanför Muskat och var nu orolig för sin gästs hälsa. Han hade blivit passiv och inåtvänd, inte ätit på länge och blivit allt tystare. Han hade gråtit och skrivit ner saker på ett papper – och mediterat i timmar vid poolen.

Annons

Flickvännen Tereza visar upp nya bilden på sonen

Den 20 april hittades Avicii död i sitt rum på godset.

Sorgen var total och det var som att hela världen stannade upp när vi nåddes av nyheten. Sedan dess har Aviciis föräldrar bland annat startat organisationen Tim Bergling foundation, som kämpar mot psykisk ohälsa.

En annan som kämpat med sorgen är Aviciis flickvän Tereza och hennes son Luka, som hon har från ett tidigare förhållande. Enligt uppgifter ska Avicii och Luka kommit väldigt bra överens och varit bra kompisar.

Nu visar hon upp en ny bild på sonen som stolt visar upp sitt nya lego-bygge.

TEREZA KACEROVA
Aviciis ex-flickväns son

FOTO: Larry Marano/REX, INSTAGRAM

Annons