Därför lämnade Izabella Andersson Farmen – sanningen bakom avhoppet

FARMEN 2022
Exklusivt

Farmen-deltagen Izabella Andersson valde att lämna gården självmant. Nu berättar hon för Hänt om verkliga anledningen till hennes plötsliga avhopp.
0:51

Efter reklamen: Därför lämnar Izabella Farmen: "Cigaretter och kaffe"

(0:51)

Deltagarna på Farmen blir färre och färre för varje dag som går och i kvällens avsnitt valde ytterligare en deltagare att avsluta sin medverkan.

Izabella "Bella" Andersson, 28, ringde i gårdsklockan då hon hade något viktigt att meddela.

– Jag är lite dålig på såna här tal. Men som många av er vet så har jag varit lite nere och av lite olika anledningar så kommer jag att dra. Jag har kämpat med cigaretter och kaffe och ja, jag vill hem till mina bekvämligheter så att säga. Men fan vad jag kommer sakna er!, säger hon i programmet.

Bella har gjort ett riktigt starkt avtryck på tittarna under säsongens gång och över lag har tittarna tyckt att hon alltid varit så härlig och bidragit till god stämning. Några få har däremot kritiserat henne för svordomarna, något som Bella är medveten om.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bella om varför hon ville befinna sig på Torpet

Bella är den deltagare som varit på Torpet allra flest veckor, men dessvärre lyckades hon inte kamma hem någon amulett. Tidigare har Torpet varit ett ställe dit man kommer om man åker ut från Farmen, men i år är det alltså ett fördelaktigt ställe där man kan vinna amuletter.

Något som var tydligt är dock att Bella egentligen inte tyckte om Torpet. Hon gillade inte lugnet och stillheten, hon ville ju hellre vara på Farmen där det hände mer grejer. Men trots detta så gjorde Bella ändå sitt bästa för att ta sig tillbaka till Torpet igen.

Att Bella hade ett nikotinberoende är ingen hemlighet och på Torpet löste sig problemet. Det var nämligen så att Bella kom i kontakt med några fiskare som fiskade i sjön vid Torpet. Bella vinkade då till sig dem och de gav henne snus.

– Det var därför jag ville tillbaka till Torpet. Jag hade hopp om att träffa de där fiskarna igen. Jag var nere vid sjön varje dag, hela tiden och ropade efter dem ”Hallå är ni där?”. Det var på Torpet jag hade min langare så att säga. säger Bella till Hänt.

Carolas oro över händelsen på dottern Zoes mobil

Bella om anledningen till avhoppet från Farmen 2022

När Bella kom tillbaka till Farmen hade hon varit utan nikotin ytterligare och ganska direkt berättade Bella att hon kommer lämna tävlingen.

– När jag kom tillbaka till Farmen insåg jag att ”Det här är en annan sjö”, så jag skulle inte få träffa de här fiskarna igen och då var ju stämningen redan ganska infekterad på Farmen med allt paktande. Det blev lite för mycket, säger Bella till Hänt.

Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”

Se klippet här!

Anledningen till att Bella ville lämna Farmen är med andra ord precis så som hon förklarar i programmet. Abstinensbesvären tog helt enkelt över. Nu hoppas Bella att hon, med detta, kan hjälpa unga där ute till att aldrig börja röka.

– Jag vet att det kommer ge mig så mycket skit, jag fattar att folk utan nikotinbesvär inte kommer förstå, men jag kände att jag ville vara ärlig. Produktionen ville hjälpa mig och frågade ”Vill du gå ut med att det är på grund av abstinens som du drar eller vill du säga att du längtar hem?”. De var väldigt så här ”Det är okej oavsett vad du än vill säga, men du behöver verkligen inte berätta sanningen”. Men jag vill vara ärlig och visa, speciellt för alla unga, att om man börjar röka så ger det konsekvenser i livet, förklarar Bella för Hänt.

FARMEN 2022

Det blev ett känslosamt farväl mellan Bella och Keshia

FOTO: TV4

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!