Farmen-Izabella ryter ifrån – efter kritiken mot svordomarna

FARMEN-BELLA

Under den här Farmen-säsongen har tittarna varit mer engagerade än någonsin och det har visat sig på programmets sociala medier. En person som tittarna gett sig på är Izabella. Nu säger hon ifrån efter tittarnas anklagelser.
Farmen-Beatrice tvingas till sjukhus efter ormbett – Se dramatiken här
0:46

Efter reklamen: Farmen-Beatrice tvingas till sjukhus efter ormbett – Se dramatiken här

(0:46)

Slå på ljud

Farmen 2022 börjar bli riktigt spännande och den här veckan är det sista chansen att ta sig till Torpet.

Nytt för i år är nämligen att det är en bra sak att få komma till Torpet, för där kan man tävla om amuletter. Föregående år har Torpet varit en plats dit man kommer om man åker ut efter en kamp i Tinget. Genom att vara på Torpet kunde man därmed leva kvar i tävlingen och tävla om en plats tillbaka på Farmen igen.

Izabella "Bella" Andersson, 28, är den person som varit på Torpet flest veckor av alla deltagare hittills. Det är dock tydligt att Bella egentligen trivs bättre på Farmen, då allt är så lugnt och tyst på Torpet, men det är ju chansen till amuletter som har lockat.

TV4-tittarnas kritik mot händelserna i Farmen 2022

Under den här säsongens gång har TV4-tittarna engagerat sig mer än någonsin och redan efter första avsnittet blev det liv i luckan. Tittarna tyckte nämligen att medelåldern på Farmen var ovanligt låg.

”Hoppas verkligen att det kommer in lite andra deltagare, det är ju typ folk i samma åldersgrupp, ganska lika i kroppsform, vart är mångfalden? Kändes ju mer som man kollade på big brother eller Paradise hotel...”, skrev en person då bland annat.

Lyckligtvis så löste sig det här problemet för kort därefter kom det in lite äldre deltagare! Men även när Niklas Johansson, 29, åkte ut så hade tittarna ett och annat att säga.

”Tyvärr så blir det inget mera farmen för mig bara barnungar kvar. Nicklas var en värdig vinnare. Tack för denna gång”, skrev en person då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Farmen-Bella ryter ifrån efter orden om svordomar

Men under säsongens gång har även Bella fått kritik av tittarna. De har nämligen tyckt att hon sagt för många svordomar.

”Du får sluta å svära som du gör”, skriver en person.

”Blir riktigt trött på det dåliga ordförråd som råder på Farmen och Torpet!”, skriver en annan.

När Hänt når Bella berättar hon nu hur hon ser på saken.

– Jag mår inte dåligt över det jag läser. Majoriteten av kommentarerna handlar ju om att jag svär mycket. Men, här hemma, det låter kanske som en ursäkt, men jag svär inte ens en tredjedel så mycket som jag gjorde under min tid på Farmen, säger Bella till Hänt och fortsätter:

– Jag förstår att folk blir upprörda. Jag själv blir upprörd när jag ser det och tänker ”Säg inte fucking en gång till!” och sedan tre sekunder senare så säger jag det igen. Handen på hjärtat, det var abstinensbesvär!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN