ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Vem åkte ut ur Masked Singer 2022 i fredags? Svaret vecka för vecka

01 apr, 2022 
Malou Wilson
Felicia Hovryd
Masked Singer Sverige 2022
Masked Singer Sverige 2022 är igång och varje vecka blir en kändis tvungen att lämna tävlingen och då ta av sig masken och visa sin rätta identitet.
Här får du uppdateringarna du behöver varje vecka om vem som fick lämna och vilka som gick vidare i Masked Singer!
Annons
Här är de första ledtrådarna på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022Brand logo
Här är de första ledtrådarna på deltagarna i Masked Singer Sverige 2022

Masked Singer Sverige är tillbaka på TV4! Precis som förra året så består expertpanelen av Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Nour El Refai och Felix Herngren. Vem leder Sveriges största gissningslek? David Hellenius!

Expertpanelen ska tillsammans med publiken och tittarna försöka lista ut vilka kändisar som i hemlighet medverkar under säsongen i programmet och gömmer sig bakom alla sagolika masker.

Vem åkte ur Masked Singer Sverige 2022 i fredags?

Här uppdaterar vi vecka för vecka vem som blev tvungen att lämna tävlingen.

I Masked Singer Sverige 2022 så tävlar kändisar bakom dessa masker:

Vem åkte ut i fredags?

Avsnitt 1 – 25 mars

Fredagen den 25 mars var det premiär för den andra säsongen av Masked Singer Sverige 2022. Ingen vill ju åka ut först. Men dessvärre var någon så illa tvungen.

Annons

Tillslut stod det mellan Fru Kanin och Karusellen i en Face off-duell. Den som blev tvungen att lämna blev Karusellen som visade sig vara simhopperskan Anna Lindberg.

– Jag brukar sällan sjunga när andra hör och kan inte sjunga så av den anledningen så är det högst relevant att ställa frågan varför jag ställer upp på en sådan här grej. Men jag gillar att ta tillvara på roliga möjligheter som dyker upp och det här var en sådan grej, berättade Anna Lindberg för Hänt och avslutade med orden:

– Det här var det absolut knasigaste, sjukaste, modigaste men också det roligaste jag någonsin gjort.

Avsnitt 2 – 1 april

I det andra avsnittet stod det klart att Nallen blev tvungen att lämna showen efter en duell mot Mjukglassen.

Bakom masken gömde sig folkkära skådespelerskan Marianne Mörck.

Avsnitt 3 – 8 april

I det tredje avsnittet av Masked Singer Sverige 2022 så blev Fru Kanin tvungen att lämna programmet efter en duell mot Riddaren.

Annons

Bakom masken gömde sig politikern Mona Sahlin.

Avsnitt 4 - 15 april

I avsnitt 4 åkte Astronauten ut ur programmet efter en Face off-duell mot Mjukglassen. Den söta koalan var ingen mindre än musikern Lasse Holm.

Avsnitt 5 - 22 april

I det femte avsnittet av Masked singer blev det Riddarens tur att lämna programmet, efter en duell mot Trollkarlen. Bakom masken gömde sig skådespelaren Peter Magnusson.

Avsnitt 6 - 29 april

I avsnitt 6 av Masked singer Sverige 2022 åkte Lokatten ut efter en duell mot Sjöjungfrun. Lokatten visade sig vara Malin Berghagen.

Avsnitt 7 - 6 maj

I det sjunde Masked singer-avsnittet möttes Cyberninjan och Sagoträdet i en Face off-duell och Cyberninjan blev tvungen att lämna. Bakom masken gömde sig Clara Henry!

Avsnitt 8 - 13 maj

I det åttonde avsnittet blev två deltagare tvungna att lämna tävlingen.

Bakom Mjukglassen-masken så lurade programledaren för Unmasked singer, Arantxa Alvarez.

Annons

Efter en Face off-duell mellan Sjöjungfrun och Spelmannen fick Sjöjungfrun ta av sig masken och där under gömde sig artisten Yohio.

Avsnitt 9 - 20 maj

I det sista och nionde avsnittet var Trollkarlen den första som fick ta av sig masken och Trollkarlen var ingen mindre än skådespelaren Rennie Mirro.

Efter en face off-duell mellan Sagoträdet och Spelmannen fick Sagoträdet nöja sig med en andraplats i tävlingen. När masken lyftes kikade stjärnkocken Tareq Taylor fram.

Vinsten tog Spelmannen och kunde lyfta Masked Singer-pokalen över huvudet. I Spelmannens kostym gömde sig de två norska tvillingbröderna Marcus och Martinus.

Artikeln uppdateras vecka för vecka med en ny kändis som blivit tvungen att ta av sig sin sagolika mask och lämna tävlingen.

Masked Singer Sverige 2022 sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och finns då även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4

Annons