TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Margaux Dietz barnbesked – bara veckor efter nya kärleksavslöjandet

22 jan, 2022 
Margaux Dietz och Seán Canning
Nyligen avslöjade Margaux Dietz att hon och Seán Canning valt att gå skilda vägar, ett år efter att de förlovat sig.
Uppbrottet stoppar dock inte Youtube-profilen från att vilja utöka familjen – och nu kommer hon med ett nytt barnbesked.
Annons
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slutBrand logo
Margaux Dietz och Sean Canning har gjort slut

För ett år sedan började följarna ana att Margaux Dietz, 31, hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Emil Ingemarsson, 27. I januari 2021 avslöjade Youtube-profilen att det var PR-profilen Seán Canning, 31, som tagit henne med storm.

Bara ett par veckor senare gick Margaux ut med nyheten att hon och Seán förlovat sig.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev Margaux på Instagram då.

Margaux har i efterhand avslöjat att Seán i själva verket friade redan på nyårsafton. De väntade alltså hela två månader med att offentliggöra förlovningen, eftersom de ännu inte hunnit gå ut med att de var ett par.

Därför gick Margaux Dietz och Seán Canning skilda vägar

Efter att förlovningen blev känd började Margaux Dietz dela med sig av allt fler bilder på Seán och berättade öppenhjärtligt om deras relation i sina Youtube-videor.

Annons

Men plötsligt slutade fästmannen dyka upp i sociala medier och följarna blev allt mer nyfikna. I höstas började frågorna välla in men Margaux valde då att inte uttala sig om relationen med Seán Canning.

I november bröt Youtube-profilen tystnaden och avslöjade sanningen. Hon och Seán har brutit förlovningen och är inte längre ett par.

– Det är jättetråkigt, men vi är fortfarande jättegoda vänner och jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta vara det framöver. Men tyvärr så funkade det inte, förklarade Margaux.

Margaux Dietz plötsliga barnbesked efter uppbrottet

Efter uppbrottet har Margaux Dietz tillbringat en hel del tid med sin son Arnold, 4. Tidigare i januari åkte den lilla familjen till sitt hus i Sydafrika, och med på resan var även Margaux ex-pojkvän, Jacob Liebermann, 36, som alltså är Arnolds pappa.

Nyligen la Youtube-profilen upp en video, som hon har spelat in under resan, där hon besvarar några av följarnas frågor. I videon berättar Margaux bland annat att hon är kär i någon – men vem den lycklige är vill hon inte dela med sig av.

Annons

– Jag är kär, men det är lite jobbigt. Det är väl en klassisk kärlek som är svår. Och jag förstår inte varför allt ska vara så svårt, säger hon.

Margaux Dietz har även fått en fråga om vad hennes förhoppningar är inför 2022.

– Jag skulle vilja bli mamma igen. Det känns långt bort, men man får ju drömma, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons