Därför har Linus Wahlgren stängt av Tinder

Linus Wahlgren

Sedan uppbrottet från Jessica Wahlgren har det varit tyst kring Linus Wahlgrens kärleksliv. Nu berättar han om dejtandet i podden Livshjulet.
– Får ångest, säger han.
Slå på ljud

Linus Wahlgren, 44, och make-up artisten Jessica Wahlgren, 46, gick skilda vägar för nio år sedan. Idag har Jessica fortfarande en betydande roll i familjen då hon är god vän med Pernilla Wahlgren, 53, som hon även jobbar för.

Jessica och Linus träffades för första gången på en fest. Det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet men med tiden uppstod en romans och 2007 blev Linus och Jessica äkta makar. Under sitt äktenskap fick de barnen Linn och Colin.

LÄS MER: Tony Irvings ursäkt till Benjamin Ingrosso – efter orden i direktsändning

Jessica och Linus har däremot fortsatt ha en god relation till varandra, trots att de valde att inte leva ihop längre. I själva verket har ex-makarna haft fullt upp med att få vardagen att gå ihop och rodda med de gemensamma barnen. Den senaste tiden har även hunden Frankie varit med i bilden, som faktiskt är syskon till Pernillas och Bianca Ingrossos hund Sammy.

Så är relationen till Jessica idag

Så vänskapen mellan Linus och Jessica verkar det med andra ord inte vara något fel på, något som även Jessica bekräftat tidigare.

Men nyligen berättade Jessica hur deras relation är idag. Det var i ett avsnitt av Wahlgrens värld, som Jessica skrattade åt ett uppslag i tidningen. Där stod det att hon fortfarande älskar Linus, vilket stämmer till viss del då hon fortfarande älskar honom som pappan till hennes barn.

Jessica Wahlgren, Linus Wahlgren

Jessica och Linus var ett par i många år.

Cecilia Liljeton/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men idag har Jessica gått vidare och funnit kärleken på nytt i den före detta tennisspelaren Magnus Norman, 44. Deras kärlekssaga har gått ganska snabbt och det första steget som paret tog var att flytta ihop. Men för bara två veckor sedan kom ytterligare ett glädjebesked – de är förlovade!

Därför stänger Linus av Tinder

Linus har däremot inte hittat någon ny kärlek. I podden Livshjulet med Anna och Claudia berättar han om dejtandet på Tinder, och varför han då och då får nog och stänger ner appen.

– Jag har Tinder, men den är avstängd från och till kan man säga. Jag får ångest så fort jag går in, säger han i podden och fortsätter:

– Man sitter och swajpar lite och sen till slut känner jag "nej men jag kan inte sitta här, jag måste ju träffa nån fan", säger Linus.

Men nu kan han även avslöja att det finns en slags VIP-version av Tinder, och den har såklart Linus.

– Jag har sån där funktion att jag dyker bara upp om jag swajpar höger tror jag, säger han.

– Så du sitter och liksom plockar på buffén och kollar om buffén svarar, skrattar programledaren Anna Hegestrand.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Magnus Normans första ord om förlovningen med Jessica Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Linus Wahlgren helt från nya skådespelarrollen

SENASTE NYTT!