Linn Ahlborg avslöjar – så träffade hon sin nya pojkvän Carl Linder

Linn och Carl

Linn Ahlborg och Carl Linder blev ett par förra året.
Men hur träffades de egentligen?
Nu avslöjar Youtube-profilen sanningen bakom kärlekslyckan.

Influencern Linn Ahlborg, 21, har gjort ett namn för sig genom sina omåttligt populära videor på Youtube. På hennes kanal har följarna i flera år fått ta del av händelser i Linns vardag och hon delar frikostigt med sig av personliga detaljer.

2020 var ett stort år för Linn. I höstas blev hennes storebror William Ahlborg, 22, pappa för första gången. Youtube-profilen har därför tillbringat extra mycket tid med sin familj de senaste månaderna och det verkar som att hon trivs väldigt bra i rollen som faster.

Något annat stort som hänt i Linns liv är att hon har skaffat sig en pojkvän. Den lyckligt lottade är Carl Linder, 23.

Linn Ahlborg nya kille Carl Linder

Det var redan i somras som följarna började spekulera i att Linn, som varit singel ett längre tag, träffat den stora kärleken. Till en början valde hon att vara väldigt kryptisk kring relationen men i oktober bröt Linn Ahlborg äntligen tystnaden om den nya romansen.

– Jag träffar någon, det är ju liksom inte värsta grejen, sa hon i en video då.

LÄS MER: Phillipes nya bild avslöjar relationen till Margaux

Bara dagar senare dök Carl Linder upp i en Youtube-video för första gången. Under hösten åkte det nyförälskade paret på en resa till Marbella tillsammans och sedan dess har de varit oskiljaktiga.

Stora steget i relationen

Sedan relationsavslöjandet har Carl dykt upp i nästan varje video som Linn lägger upp på Youtube. I en ny video syns han dock inte till, utan i denna passar Linn istället på att besvara ett gäng frågor hon har fått från följarna den senaste tiden.

Såklart handlar en hel del av funderingarna om just pojkvännen. Hon förklarar bland annat att de praktiskt taget bor ihop, men att de fortfarande är skrivna på olika adresser.

En följare har frågat Linn hur länge man bör vänta innan man börjar dejta en väns före detta partner. Detta får Linn Ahlborg att avslöja hur det egentligen gick till när hon och Carl Linder träffades.

Så träffades Linn Ahlborg och Carl Linder

Allt började nämligen med att Carl dejtade en kompis till Linn.

– Carl har ju dejtat en av mina bästa vänner, säger hon och fortsätter:

– Jag frågade om det var okej innan jag gjorde någonting.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Youtube-profilen berättar vidare att vännen var med och umgicks med Carl och Linn en hel del i början av deras relation.

– Det var alltid okej och det har aldrig blivit en grej, hon hade en annan partner då och allt. Så det är väl det jag rekommenderar, öppna kort. Var ärlig och fråga så undviker ni lätt problem.

Linn Ahlborg vill dock förtydliga att Carl Linder och hennes kompis aldrig var ett par, utan att de dejtade under en kort tid.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos verkliga relation till Linn Ahlborg

LÄS OCKSÅ: Allt du vill veta om Linn Ahlborgs nya kille Carl Linder

FOTO: Youtube, Instagram