Linn Ahlborgs ord om killen hon träffar – efter följarnas frågor

I förra vloggen berättade youtubern Linn Ahlborg att hon kanske träffat någon under sommaren. Detta var något som satte igång rejäla spekulationer.
– Det blev ett jävla liv, säger Linn nu på Youtube.

Linn Ahlborg, 21, har sedan flera år tillbaka drivit en populär Youtube-kanal och idag har hon nästan en halv miljon prenumeranter. Inte nog med det så har hon nyligen haft en succélansering av sitt egna klädmärke LXA the Label.

På Youtube delar Linn flitigt med sig av uppdateringar gällande sitt liv och tittarna får följa med på det mesta. Ibland är det myshelger med familjen och ibland är det riktiga festkvällar som dokumenteras på kanalen. Efter att ha tagit en paus från vloggandet under sommaren gjorde Linn plötsligt comeback med en helt ny video.

I Youtuberns förra video lämnar hon en stor fråga obesvarad. Hon nämner nämligen lite snabbt att hon ”kanske har träffat någon” och det var något som följarna blev upp över öronen nyfikna på.

Följarna blev galna

Efter den kryptiska videon började många spekulera i vem killen var.

– Det blev ett jävla liv, folk tror ju liksom att jag har pojkvän nu, säger youtubern.

Det var till och med en följare som lyckades lista ut vem den hemlige killen som Linn träffar var, enbart baserat på hans nagelform. Den trogna följaren gjorde då en tiktok-video om killens nagelform och när Linn fick nys om videon tappade hon det helt.

– Jag såg nån sjuk jävel som gjorde en tik-tok på hans nagelform, för att hans naglar syntes när jag visade hans mat. Och typ jämfört det med en bild på hans Instagram. Och liksom då sett att det är samma snubbe, för det är samma nagelform. Alltså förlåt men den personen är ju inte frisk, säger hon nu i vloggen.

Andra följare kommenterade också att de var galet nyfikna på vem den mystiske killen är.

”Allt jag kan tänka på efter denna video är, VEM ÄR KILLEN”, skrev en tittare då.

Uppehåll i vloggandet under sommaren

Anledningen till att Linn tog en paus från vloggen under sommaren avslöjar hon nu är för att hon träffat någon, som hon dock inte ville visa upp än. Hon tänkte då att det var bäst att inte vlogga alls eftersom han då kanske skulle råka komma med på ett hörn.

– Anledningen till att jag försvann från Youtube ett tag var eftersom vi umgåtts jättemycket i sommar och jag kunde inte visa för mycket för folk skulle bli helt rabiata, vilket ni blev, säger hon och fortsätter:

– Men sen kom det väl till typ en gräns att det gick ut över mitt jobb, ska jag liksom inte kunna uppdatera Youtube och vlogga för att jag träffar en kille, det är ju inte alls bra liksom, förklarar Linn i vloggen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här

När Hänt nyligen nådde Youtubern dementerade hon bara ryktena och sa att de bara hänger lite och att det inte var mer än så. Men nu verkar hänget ha övergått i mer än vänskap och det verkar minst sagt som att duon trivs bra i varandras sällskap. De äter middagar tillsammans, spelar padel och nu vankas det även en utlandsresa.

– Men ja jag träffar nån, det är ju liksom inte värsta grejen. Vi ska hänga lite ikväll, spela lite padel och sådär och sen ska vi åka till Marbella och hänga lite i helgen också, säger hon.

Bild: Karin Törnblom/TT, Youtube