Benjamin Ingrossos verkliga relation till Linn Ahlborg

Benjamin Ingrosso och Linn Ahlborg

Tidigare i år avslöjade Youtube-profilerna Linn Ahlborg och Bianca Ingrosso vad de egentligen tycker om varandra.
Nu visar det sig att Linn även har en relation till Biancas lillebror, Benjamin.

Både Linn Ahlborg, 20, och Bianca Ingrosso, 25, har de senaste åren kommit att bli bland de största Youtube-profilerna i Sverige. Linn har idag närmare en halv miljon prenumeranter på sin kanal medan Bianca har cirka 350 000.

I en video, som publicerades i februari, berättade Bianca om sina tankar kring Youtube-kollegorna Linn och Therese Lindgren, 33. Hon avslöjade då att hon har uppfattat det som att Linn Ahlborg inte är ett så stort fan av henne.

– Det känns bara som att de inte tycker om mig. Men de har inte gjort någonting, de har inte sagt någonting, det är bara en känsla jag har fått för mig. Skittråkigt om det är sant, säger hon.

Linn Ahlborg om Bianca Ingrosso

Trots detta förklarade Bianca att hon älskar att följa Linn på Youtube.

– Linn Ahlborg, fy fan vad roligt det är att följa en ung tjej i hennes fest- och singelliv, det är sjukt kul. Och sen är hon väldigt skön, säger Bianca i videon.

Efter uttalandet trillade mängder av frågor in i Linn Ahlborgs inkorg. Fansen undrade såklart ifall det stämmer att hon inte tycker om Bianca Ingrosso.

– Det är så långt ifrån sanningen som det bara går, det är tvärtom. Jag är ditt största fan Bianca, säger Linn i en video på sin kanal.

Hon förklarade dock att de inte känner varandra speciellt bra.

– Jag kan räkna på en hand hur många gånger vi har stött på varandra men det jag har fått se hittills av Bianca, det gillar jag mycket. Jag har ingen anledning till att inte tycka om dig.

Linns ord till Benjamin Ingrosso efter romansryktena med vännen Felix

Nu visar det sig att Bianca kanske inte är den enda i familjen Ingrosso som Linn Ahlborg har en relation till. Hon och Biancas lillebror, Benjamin Ingrosso, 22, följer nämligen varandra på Instagram.

Tidigare i juli la Benjamin upp ett klipp på Instagram där han sjunger sin nya låt Shampoo. I kommentarsfältet hittar man ingen annan än Linn – som har lämnat en uppmuntrande hälsning till artisten.

”Cooool”, skriver hon i kommentaren, som har fått många gilla-markeringar av fansen.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Det kan vara så att Linn och Benjamin känner varandra genom Benjamins vän och artist-kollega Felix Sandman, 21. 2018 pågick ett romansrykte mellan Felix och Linn. Det visade sig senare att de har haft kontakt med varandra.

– Vi känner inte varann. Men vi har skrivit, sa Felix till Nyheter24 vid tillfället.

Idag är Felix tillsammans med flickvännen Andrea Kallström, medan Benjamin Ingrosso är singel sedan ett och ett halvt år tillbaka.

FOTO: Janne Danielsson JAD, Instagram