Linn Ahlborgs kärlekssemester med nya pojkvännen

Linn Ahlborg

Youtube
Linn Ahlborg har nu börjat dela med sig mer och mer om sin nya pojkvän. Han hölls ju tidigare hemlig, men nu har de rest utomlands tillsammans.

Den 21-åriga influencern Linn Ahlborg driver sedan flera år tillbaka en populär Youtube-kanal med runt 477 000 prenumeranter. Där delar hon med sig av sitt liv till följarnas stora förtjusning.

En sak som hon dock varit mindre öppen med är hennes nya relation. Under sommaren tog Linn Ahlborg en paus från Youtube, och anledningen till det var att hon ville tillbringa tid med den nya pojkvännen.

– Anledningen till att jag försvann från Youtube ett tag var eftersom vi umgåtts jättemycket i sommar och jag kunde inte visa för mycket för folk skulle bli helt rabiata, vilket ni blev, sade Linn i en vlogg efter att hon gjort comeback.

Nya kärleksresan

Och visst finns det stort intresse för hennes kärleksliv. Kanske är det för att hon är så hemlighetsfull kring det hela att spänningen växer. Hur som helst har hon börjat prata mer och relationen och dessutom visat upp killen, vars namn hon fortfarande håller på.

Förra veckan fick följarna alltså se honom för första gången, och avslöjade dessutom att de planerade en resa tillsammans. I en ny vlogg får man hänga med paret till Marbella där Linns familj har en lägenhet.

Ett stort steg i relationen alltså, och de verkar ha det hur mysigt som helst!

I videon kan man se att de hade en tuff start på resan. Alarmet ringde nämligen klockan 3 på natten, och då hade paret bara hunnit sova en timme. Men sen verkar allt flyta på, och de tillbringar semestern med att ligga på stranden, äta gott och strosa runt i Marbella.

Linn Ahlborg misstag

Men! Linn Ahlborg begår ett misstag som skulle kunna äventyra hela klippet. Paret har varit iväg och köpt med sig en massa godsaker hem till lägenheten och influencern packar upp grejerna. Då märker man att det är något strul med ljudet, vilket Linn Ahlborg i en voice over påpekar. Anledningen, säger hon, är att hon råkat sätta sig på kameran så att någon inställning ändrats.

Det har gjort att mikrofonen inte spelat in ljudet, och Linn Ahlborg får lägga på sin röst i efterhand.

Och det visade sig bli en succé! I kommentarsfältet hyllas hon för draget.

”Varför blev det här roligaste vloggen på länge, skrattade så åt voiceovern”, skriver en person. En annan person skickar sitt stöd till vloggaren:

”Nej men asså Linn! Jag måste bara skriva, läste ditt inlägg om att ljudet försvunnit och att det triggade igång din prestationsångest. Men du löser det ju HEELT FANTASTISKT!! Du är så härlig, rolig och helt underbar att följa! Disney skulle behöva betala dig rejält för att få dina fantastiska dubbningar!!”.

”Snälla dubba fler videos! Aldrig skrattat så mycket”, skriver en tredje.

Tur i kärlek och i tur i oturen för Linn Ahlborg, alltså!

Läs också: Linn Ahlborg visar upp killen – första bilderna efter avslöjandet