Kristin Kaspersens ilska efter Filip Lamprechts bluff om Paradise hotel

Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht

Kristin Kaspersen är alltid enormt stöttande när hennes son Filip Lamprecht ska anta nya projekt och utmaningar.
Men vad skulle Kristin egentligen tycka om Filip skulle ställa upp i Paradise hotel?
Under en busringning i podcasten Två meter dumheter får lyssnarna svar på detta.

År 2019 ställde Kristin Kaspersen, 52, upp i Let's dance, tillsammans med proffsdansaren Calle Sterner, 32. Kristin och Calle blev snabbt en av tittarnas favoriter och därför kom det inte som en överraskning när duon tog hem vinsten.

Sedan inspelningen av programmet har Kristin och Calle fortsatt vara vänner. Kristin Kaspersen har vid flera tillfällen pratat om sin tid i Let's dance som en av de bästa perioderna i hennes liv.

Av den anledningen är det kanske inte så konstigt att hon blev rejält glad när sonen Filip Lamprecht, 24, bestämde sig för att ställa upp i tävlingen tidigare i år.

Kristin Kaspersen om Filip Lamprechts insats i Let's dance

Under våren fick TV4-tittarna se Filip gå från klarhet till klarhet på dansgolvet, tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal, 26. Precis som sin mamma blev det Filip som fick lägga vantarna på den berömda glasskon i finalen.

Kristin Kaspersen var såklart enormt stolt över sin son och hans insats i Let's dance 2021.

– Jag visste han var spänstig och musikalisk men att han kunde dansa hade jag ingen aning om. Han knockade mig i första programmet, sa Kristin i en intervju med Aftonbladet inför finalen.

Följarnas chock efter Jonnas nya bild med Lunabelle

Filip Lamprechts lögn om Paradise hotel

Att Kristin är väldigt stöttande råder det ingen tvekan om. Men vad skulle hon egentligen säga om hennes son var sugen på att ställa upp i en dokusåpa?

I veckan gästade Filip Lamprecht Emilio Araya, 26, och Rosanna Charles, 32, podcast Två meter dumheter. Där blir Filip ombedd att busringa sin mamma – och säga att han är sugen på att ställa upp i Paradise hotel.

Filip lägger fram det som att produktionsbolaget ska göra en ny, uppdaterad version av programmet, efter förra årets skandaler.

– Det sjukt men de har gått igenom hela grejen och de har en idé som funkar. Det verkar rimligt och jag vill egentligen bara bolla det med dig, säger Filip till Kristin.

Kristin Kaspersens ilska efter sonen Filip Lamprechts bluff

Kristin Kaspersen blir märkbart förvånad över sonens ord.

– Men gud, det gör ju du som du vill. Jag ser bara att folk ligger med varandra och att det är massa sprit. Jag vet inte om det är så bra för ditt varumärke med samarbeten och så, nu när du vann Let's dance, då skulle jag nog avråda dig, säger hon.

Efter ett par minuter mjuknar Kristin. När Filip säger att produktionsbolaget även är intresserade av att ha med henne svarar Kristin Kaspersen att det krockar med hennes pågående samarbeten, men hon stänger inte dörren helt. Det är då Filip avslöjar bluffen.

Därför gjorde Filip slut under Let's dance – avslöjar lögnen

– Nej vet du vad, nu är jag faktiskt besviken på dig. Du får aldrig någonting tänka dig att tacka ja till någonting som är som Paradise hotel. Jag spelar in en podd med mina kompisar.

Erkännandet kommer som en lättnad och mamma Kristin avslöjar då hur hon verkligen skulle känna inför att se sin son i en dokusåpa.

– Fy fan, jag höll på att kissa på mig. Så jävla läskigt. Jag tänkte ”har han tappat det helt, är han full?”, säger Kristin Kaspersen och fortsätter:

– Nu har jag puls på 180. Hur säger man till sitt barn ”är du dum i huvudet du kan inte vara med i Paradise hotel din idiot”.

LÄS OCKSÅ: Privata bilderna från Kristin Kaspersens lyxresa med sönerna

LÄS OCKSÅ: Kristins relation till kända idrottsprofilen efter resan ihop

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!