Jonna Lundells nya bild med dottern Lunabelle Lundell väcker reaktioner

JONNA LUNDELL, LUNABELLE LUNDELL

Jonna Lundell och Joakim Lundell har barnen Lunabelle och Lionel. Nu har Jonna lagt upp en ny bild med dottern och det är en detalj som chockar följarna rejält.
”Åh herregud”, skriver en följare.

Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 27, slog igenompå Youtube för flera år sedan. Till en början la de oftast upp klipp där de skojade med varandra och videorna uppskattades rejält att tittarna. Sedan dess har det hänt mycket och idag är det främst vloggar och familjevideor som publiceras på kanalen.

Men paret har även haft stora framgångar med sina egna tv-serier. Genom åren har man kunnat följa dem i tv-programmen Familjen Lundell, Spökjakt och givetvis Lundellhuset. Nu är de aktuella med den fjärde säsongen av Lundellhuset, där tittarna kommer få se ännu mer av deras spektakulära lyxxbygge.

2018 fick Jocke och Jonna sitt första barn, dottern Lunabelle, 3, och förra året fick de sonen Lionel Lundell, 1.

Margaux återförening utomlands med exet Jacob

Tuffa tiden för Jocke och Jonna efter sjukdomsfallen

Jocke och Jonna verkar trivas som fisken i vattnet med att vara småbarnsföräldrar, även om den senaste tiden varit tuff för paret. Nyligen, när de var på en utlandsresa tillsammans stötte de nämligen på patrull.

Lunabelle blev sjuk och Jocke drabbades av en svår huvudvärk och i samma veva berättade Jonna att hon drabbats av diskbråk, vilket ledde till en enorm smärta. Nu verkar dock alla i familjen må bra igen och Jocke och Jonna jobbar på som aldrig förr.

Förutom att jobba med sociala medier och tv så har Jocke och Jonna även en podd som är väldigt populär. I podden pratar de om allt möjligt som rör familjen och ibland är det även tyngre ämnen som kommer på tal, nyligen gällde det Lunabelle.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas upptäckt i bilden med Lunabelle

Jocke, som varit öppen med att han har Aspergers syndrom och add, kan ibland misstänka att han inte är den enda i familjen som har en diagnos. I podden har han berättat om misstankarna kring Lunabelle.

Lunabelle är en riktig linslus och vill ofta ställa upp på bild till hennes föräldrars sociala medier. Det är exempelvis väldigt ofta som hon syns till på Youtube-kanalen, men nu visar Jonna även upp henne på sin Instagram.

”Love her”, skriver Jonna till bilden på henne och Lunabelle.

Och i kommentarsfältet kryllar det av kärleksfulla kommentarer om att Lunabelle älskar sin mamma också. Men följarna har även gjort en annan upptäckt, nämligen hur stor hon blivit.

”Åh herregud vad stor hon såg ut på den bilden!!”, skriver en.

”Wow va hon har blivit stor, man knappt känner igen henne”, skriver en annan.

Andra reagerar även på Lunabelles hår.

”Hon har fått så långt och fint hår!”, skriver en person.

”Wow vad långt hår Lunis har fått”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Därför kan inte Agneta dejta – svåra hindret

LÄS OCKSÅ: Biancas stora ilska mot Benjamin – nu ryter hon ifrån

FOTO: DISCOVERY+, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!