Idol 2023 marknadsföring banner

Agneta Sjödins relationsavslöjande – svaret på kärleksfrågan

29 dec, 2021 
Agneta Sjödin
Agneta Sjödin är högaktuell med Agnetas nyårskarameller.
Men på kärleksfronten verkar det desto lugnare.
– Sedan är det inte helt lätt att träffa någon, förklarar hon för Hemmets journal.
Annons
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

Våren 2019 avslöjade Agneta Sjödin att hon och den före detta pojkvännen Martin Lamprecht, 58, hade gått skilda vägar efter en tids distansförhållande.

Under våren 2020 dök Agneta Sjödin upp på ett offentligt event i Stockholm tillsammans med finansmannen Claes Bahri, 60. Det kom senare fram att tv-profilen och Claes var ett par. Ett år senare uppdagades det dock att kärlekslyckan inte hade hållit i sig och idag lever Agneta som singel.

Svåra kampen förr:”Ville att andra skulle fylla hålet jag hade inom mig”

I en intervju med Amelia berättar tv-profilen om hur hon förr gärna sökte bekräftelse från andra – och helst genom kärleksrelationer.

– Jag ville att andra skulle fylla hålet jag hade inom mig med kärlek. Och i början av en förälskelse kändes det ofta bra. Men i förlängningen kan man inte vare sig förvänta sig eller lita på att någon annan ska lyfta och rädda en. Det blir väldigt krävande, framför allt om båda vill ha mycket bekräftelse av sin partner, och osäkra själar tenderar ju att dras till varandra. Då blir det lätt en dragkamp som ingen vinner. Dessutom är det som ordspråket säger, att om man lägger sin lycka i någon annans händer så lägger man även sin olycka där, säger hon i intervjun.

Annons

Agnetas raka svar på kärleksfrågan – därför tycker hon det är svårt att dejta

I en intervju med Hemmets Journal är svaret ännu tydligare när de pratar om kärlen. På frågan ”Finns det någon man i ditt liv?” svarar tv-profilen bestämt:

– Nej, inte alls. Det har stått på paus länge nu, ända sedan innan pandemin slog till. Jag har liksom kommit av mig helt och hållet med dejtandet och vet du, jag har haft så fullt upp med jobb den sista tiden att det inte ens funnits tid för dejtande. Sedan är det inte helt lätt att träffa någon. Även om jag inte ser på mig själv som kändis så är jag ju trots allt ett välbekant ansikte som synts i tv-rutan i decennier. De som inte känner mig ser tv-Agneta och då blir det lätt knasigt. Även om jag inte dejtar någon man i nuläget så vill jag ju en dag hitta kärleken igen. Jag vet att jag inte vill leva själv och det vore såklart kul att träffa någon som vill fortsätta att resa och upptäcka världen med mig, men det är inte så att jag går runt och väntar på en man.

Annons

I samma intervju säger hon att hon får som allra mest glädje från sin dotter Maja.

– Maja är såklart min största lycka. Hon betyder precis allt för mig. Jag känner ofta att jag är kopplad till Maja på ett djupare plan, inte enbart som mor och dotter. Hon är så otroligt klok och mogen. Hon är en fri själ och en person som jag verkligen ser upp till. Vi finns alltid där för varandra. Förutom Maja betyder det massor för mig att få vistas i naturen, i stillheten och i lugnet.

Annons