Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks julfirande med barnen

Hanna och Martins julfirande

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck är inte längre ett par – men de har tre barn tillsammans.
Nu berättar Hanna om känslorna inför julen som singel och hur de valde att fira med barnen.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund gick tidigare i år ut med nyheten att de skilt sig efter över 20 år som ett par.

I flera år har de stöttat varandra och synts till i olika offentliga sammanhang tillsammans. Utöver det hann de även få tre barn ihop: Ida, Love och Saga.

På Instagram skrev de i ett gemensamt uttalande om beslutet:

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de då.

Hanna Hedlund om seperationen från Martin

För Expressen har Hanna berättat mer om seperationen.

– Vi separerade ju inte när vi gick ut med det, utan då hade vi levt separerade i ett år, så jag har verkligen vant mig vid varannan-vecka-livet. Om man nu någonsin gör det. Jag frågade en vän om det alltid kommer kännas fel, för att de inte ska vara med mig, på överlämningsdagen. Då fick jag höra att det inte spelar någon roll om det gått åtta år, utan det är alltid jobbigt den dagen.

Hanna sa då att hon blivit en bättre mamma av att ha sina barn för sig själv varannan vecka.

– Som ensam kan man inte luta sig mot att någon annan gör saker, utan måste göra allt själv. När man känner att man klarar av det, då växer man som människa, och det blir tydligare vem man själv är.

Hanna och Martins julfirande – avslöjandet om civilstatusen

I Hanna och Jessica Wahlgrens podcast pratar de om att fira jul tillsammans med exen. Både Jessica och Hanna är separerade från sina barns pappor, vilket de samtalar om.

Hanna säger att allt gick förvånansvärt bra under högtiden. Hon tillägger även att varken hon eller Martin hade någon ny partner som var med på årets julfirande.

– Att inte behöva spela teater utan faktiskt kunna vara i det. Att känna att det är fint. Det är en gåva, säger hon och tillägger:

– Det lyckades vi med. Sen får vi se den dagen då det är andra personer inblandade med, då får man se då hur det blir.

Jessica Wahlgrens julfirande med exet Linus Wahlgren

Jessica svarar med att hon är tacksam för att både hon och hennes Magnus Norrman ser lätt på att fira med ex-partners, då de båda har barn sedan tidigare förhållande.

– Om Magnus inte haft egna barn kanske han hade tänkt de var jättesorgligt att jag vill fira med min exman, säger hon och fortsätter:

– Men nu vill han ju med fira med sina barn så

Exets starka ord till Sigrid – efter bilden med bonussonen

Hanna Hedlunds oro inför julen

Hanna berättar även att hon varit orolig inför den första julen som separerade och det kändes i mammahjärtat att inte få ha barnen under uppesittarkvällen.

– Jag var väl lite spänd hur de skulle bli inför julen, då de inte var min barnvecka. Jag var rädd att de skulle va jobbigt.

Men som tur var verkar Hannas mamma kommit till henne dagen innan julafton.

– Men de var som vilken dag som helst och mamma kom ner och jag fick en dag med henne, vilket var mysigt.

SENASTE NYTT!