Robin Bengtssons ex Emma Hallbygårds starka ord till Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

Det populära Let's dance-paret Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är på skidsemester i Trysil tillsammans med Robins son William.
Nu avslöjas Sigrids relation till Robins ex Emma Hallbygård – efter alla glada semesterbilder.

Proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, känd från Let's dance träffade kärleken Melodifestivalen-aktuella Robin Bengtsson, 31, när de dansade tillsammans i TV4-programmet.

De höll länge sin kärlek hemlig eftersom de ville ha lite egentid, men har hyllats som par efter att romansen blev offentlig år 2019.

Robin Bengtsson har sonen William, 7, från ett tidigare förhållande med Emma Hallbygård, 31. Men hur ser Sigrids relation till Robins ex ut?

Robin Bengtsson och William firar Sigrid Bernson på födelsedagen

Sigrids relation till bonussonen Willam, eller Wille som han kallas, är väldigt fin. Något som skiner igenom väldigt tydligt i det innehåll som de båda profilerna postar i sina sociala medier.

Efter julfirandet 2021, lämnade Robin, Sigrid och William landet tillsammans, för att besöka den populära skidorten Trysil, Norge.

Här firar Sigrid sin 33:e födelsedag tillsammans med männen i sitt liv:

Firar min födelsedag i backen med bästa gänget Ett år klokare, förhoppningsvis Ser fram emot vad mitt år som 33 har att erbjuda. Känner mig tacksam för så mycket”, skriver Sigrid på Instagram intill en bild på familjen i sittliften.

Robin Bengtssons ex Emmas ord till Sigrid Bernson – inför alla

Robins ex-flickvän Emma Hallbygård valde att kommentera inlägget för att gratulera Sigrid inför alla:

Grattis Sigrid! Pussa vår lilleman från mami”, skriver Emma i kommentarerna under bilden.

Tack Emma ja absolut det ska jag! Han åker så fint i backen nu. Riktigt duktig”, svarar Sigrid och berättar om bonussonens talang i skidbacken.

Lilla proffset”, svarar stolta mamman Emma.

Vi har tidigare sett att Sigrid och Emma har en trevlig ton mot varandra på sociala medier och utgår därför från att de har en god relation. De är nog sammansvetsade av den gemensamma kärleken till William. Fint!

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons sorg – berättar om tiden ifrån Sigrid Bernson

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons sorg under lucia – orden om bakslaget

FOTO: Instagram, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!