TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sigrid Bernsons sorg under lucia – orden om bakslaget

13 dec, 2021 
Johanna Alm
Sigrid Bernson
Sigrid Bernson har många bollar i luften och kan titulera sig som både artist, tv-profil och professionell dansare.
Men ibland blir det stressigt i vardagen.
Nu delar hon med sig av ett bakslag som blev en konsekvens av den stressiga vardagen.
Annons
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriärBrand logo
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriär

Sigrid Bernsons, 32, tv-karriär startade 2011 när hon för första gången ställde upp som dansare i Let's dance, då tillsammans med danspartnern Andreas Weise, 34.

Sedan dess har hon varit en riktig tittarfavorit och vunnit hela två gånger med Anton Hysén, 31, och Benjamin Ingrosso, 24.

Sigrid Bernson och Robin Bengtssons kärlekssaga

För två år sedan dansade hon med artisten Robin Bengtsson, 31, som hon också kom väldigt nära. Faktum är att de till och med firar två år som pojk-och flickvän i år.

Under deras tid i Let's dance var det många som spekulerade i om det fanns någonting mer än vänskap mellan dem, men trots det skulle det dröja ytterligare några månader innan de bekräftade en romans.

Men sedan de bekräftade deras kärleksrelation har sagan bara fortsatt och idag har det hänt en hel del för paret.

Bland annat har de flyttat ihop och blivit husägare. I mars förra året meddelade de nämligen att de köpt hus i Vallentuna som de idag bor i tillsammans med Robins son William.

Annons

Sigrid Bernsons nya bakslag – sorgen under lucia

Sigrid som ofta delar med sig av sitt liv på sina sociala medier lade under måndagen upp en bild luciadagen till ära.

Dessvärre var det inga roliga nyheter hon kom med. Tv-profilen kunde nämligen inte ta del av något luciatåg i verkligheten utan fick istället nöja sig med att se ett på tv.

På Instagram berättar hon att det var på grund av tidsbrist som hon fick följa firandet på SVT, som varje år sänder luciatåget live.

”Hur har ni firat lucia idag? Eller har ni firat? Själv kollade jag luciatåget på SVT och åt en lussekatt. Önskar jag hade fått se ett riktigt luciatåg men har inte haft den tiden tyvärr.. fick iallafall några fina bilder att lägga upp på den här magiska luciakronan. Jag lånade den av Bobby Oduncu som i sin tur lånade den av designern Peter Englund. Då måste man ju bara passa på att ta några bilder!”, skriver hon under ett bildspel på sig själv.

FOTO: Sigrid Bernson/Instagram, Nyhetsmorgon/TV4 Play

Annons