Bianca Ingrosso ryter ifrån – efter Benjamin Ingrossos ord

Benjamin och Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso har en stark syskonkärlek till varandra.
Men efter Benjamin medverkat i dokumentären om Jönssonligan påminns hon nu om en jobbig sak.
"Fyfan”, skriver hon.
Här blir Bianca påhoppad under inspelningen av Wahlgrens värld: "vad har jag gjort"
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, har otaliga framgångar inom olika genrer. Hon är en framgångsrik tv-personlighet som medverkat i den prisbelönta realityserien Wahlgrens värld. Hon är dessutom en av jurymedlemmarna i TV4:s Talang som drar igång igen i januari 2022.

Hennes syskon är även de framgångsrika, inte minst den yngre lillebrodern Benjamin Ingrosso, 24, som är en av Sveriges just nu hetaste artister. Det råder ingen tvekan om att de har en stark syskonkärlek, och ingen har väl missat att Benjamin älskar Jönssonligan! Men detta fick Bianca att påminnas om en jobbig sak.

Exklusivt
Bonde-Heidis starka känslor för Peja idag: ”Själsfrände”

Benjamin medverkade i nya dokumentären om Jönssonligan

Nyligen släppte TV4 en dokumentär med namn Lysande Jönssonligan - 40 år. Vilket är en jubileumsdokumentär som tar oss med bakom kulisserna på komediklassikerna om Jönssonligan.

I de prisbelönta filmerna får vi följa en liga som består av Charles-Ingvar "Sickan" Jönsson, Ragnar Vanheden och Dynamit-Harry.

I dokumentären Lysande Jönssonligan - 40 år medverkade dessutom ingen mindre än Benjamin Ingrosso, som är ett stort fan av filmerna och inte minst rollen Vanheden.

I dokumentären berättade han om sin kärlek för Jönssonligan.

– Alltså jag har ju då ett väldigt stort intresse för Jönssonligan och har haft den ända sedan jag var sju, åtta år. Jag nördade ner mig i de här filmerna och ville veta allt. Men det var också Vanheden som blev någon slags ikon för mig, säger Benjamin i dokumentären och fortsätter:

– Både klädsel, hur man betedde sig och hur han var. Och det var liksom min gud! Jag ställde upp i Lilla Melodifestivalen när jag var nio år och jag vann. Alla barnen ville se ut som coola popkillar och poptjejer, men jag visade upp en bild på Vanheden och sa ”jag vill se ut såhär”.

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter Benjamins ord: ”Jobbig”

Benjamin Ingrosso berättade även på Instagram om lyckan att få vara med i dokumentären.

”En dröm att få sitta med Brunnberg och prata gamla favoritscener, Chevrolet impala och hattar! Dessa filmer har verkligen präglat min uppväxt så TACK för jag fick vara med i denna mästerliga dokumentär!”

Systern Bianca var då snabb med att kommentera. Skämtsamt skriver tv-profilen att hon minns tydligt hur Benjamin gick runt utklädd till Vanheden i flera år, tillslut tyckte hon det var riktigt jobbigt.

”Fyfan vad jag störde mig på dig när du gick runt som vanheden varje fkn dag i flera ÅR”, skriver Bianca i en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Därför fick Tareq Taylor Benjamin Ingrosso att gråta på julafton – starka orden om känslorna

LÄS OCKSÅ: Dan Ekborg och Emma Ekborg skiljer sig – efter fem år som gifta

FOTO: TV4 / Discovery+

SENASTE NYTT!