LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför vill Josefine Little Jinder ta bort tatueringarna

13 jan, 2021 
Little Jinder om tatueringarna
Josefine Jinder har genom åren samlat på sig många tatueringar.
Nu vill hon göra en drastisk förändring.
– Ska bli så skönt, skriver artisten på Instagram.
Annons
Fem saker du inte visste om Little JinderBrand logo
Fem saker du inte visste om Little Jinder

Josefine ”Little Jinder” Jinder, 32, har blivit en av Sveriges mest folkkära artister de senare åren. Hon fick sitt stora genombrott med sin andra, och självbetitlade skiva, som släpptes 2014.

För fem år sedan fick TV4-tittarna se Josefine i TV4:s Så mycket bättre, där hon levererade flera hits som spelas flitigt på radio än idag.

2019 dök hon upp i rutan igen, då i programmet Expeditionen, som gick ut på att ett gäng kändisar skulle bestiga berget Lobuche Peak i Himalaya. Little Jinder lyckades dock inte fullfölja uppdraget då hon drabbades av svår huvudvärk och andnöd efter 5 000 meter.

Little Jinder stora bebislycka

Efter inspelningen av Expeditionen drog sig Little Jinder tillbaka. Hon har inte medverkat i tv igen – men istället haft fullt upp på hemmafronten.

Det var i april 2020 som artisten meddelade att hon var gravid med sitt första barn.

”Jag producerar mer än ett mixtape i år!, skrev hon till en bild på sig och magen.

Annons

Under graviditeten delade Josefine flitigt med sig av uppdateringar om sitt mående på Instagram och i höstas kom den lilla pojken äntligen till världen.

Därför visar hon inte upp sonen

Enligt Skatteverket har Little Jinder valt att ge sin son namnet Gio Nikolaus Jinder. Varför hon landade i just det namnet är dock ännu oklart, då artisten inte vill dela med sig av speciellt många detaljer gällande sonen.

Josefines följare har tidigare bett om att gå se en bild på lille Gio, men hon är fast besluten om att detta inte kommer ske.

”Sjukt att använda sitt barn som handelsvara för uppmärksamhet”, har hon tidigare förklarat på Instagram.

Trots det dök en bild på pojken upp i sociala medier i december, detta efter att Little Jinder umgåtts med vännen Dominika Peczynski, 50, som glatt delade med sig av ett foto på mor och son på Instagram.

Därför vill hon ta bort tatueringarna

Little Jinder har nu varit mamma i ungefär fyra månader och den stora livsomställningen har fått henne att vilja göra en drastisk utseendeförändring. Artisten vill nämligen ta bort sina tatueringar och ber nu följarna om tips på bra kliniker i Stockholm.

”Mmmm snart ska jag lasra bort halva min kropp ska bli så skönt att bli ren och fin. Terapeutiskt på något vis”, skriver hon på Instagram, enligt Baaam.

Josefine delar samtidigt med sig av en text som lyder:

”Som min mamma alltid säger: En tatuering är en permanent påminnelse om en temporär känsla.”

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Beatrice Lundborg/DN/TT

Annons