LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Första bilden på Little Jinders barn – efter beslutet om sonen Gio

17 dec, 2020 
Josefine ”Little Jinder” Jinder
Little Jinder blev mamma för första gången i höstas.
Hon har tidigare tagit beslutet att inte visa upp sitt barn på sociala medier – men nu har en bild dykt upp på sonen.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamnBrand logo
Svenska kändisars val av unika barnnamn

I slutet av april avslöjade artisten Josefine Jinder, känd under artistnamnet Little Jinder, att hon skulle bli mamma för första gången. Det gjorde hon genom att lägga upp en bild på sin mage på Instagram och skriva: ”Jag producerar mer än ett mixtape i år”.

Artisten, som annars är ganska öppen med sitt liv, har valt att inte dela med sig så mycket om vare sig graviditeten, barnet eller pojkvännen.

”Vi har känt varandra många år innan vi blev ihop så det känns rätt irrelevant typ?”, har Josefine Jinder dock svarat på frågan om hur länge hon och barnets far varit ihop.

Första orden om sonen

I september berättade hon också, för första gången, att hon fått ett barn. Det var i samband med att hon skrev om sin musik, och då nämnde hon ”en ny liten själ”.

”Vinylen har kommit och mixtapet känns redan som från en annan tidsålder! Inte bara min utan hela den riktiga världen har ju också helt vänts upp och ner ett par gånger sen jag skissade ihop det i en femhundraelfte livskris. Klistrade in en länk i bio för den som vill köpa den! Den är så himla fin i min favoritfärgskombination lila och gult”, skrev Josefine Jinder på Instagram då och fortsatte:

Annons

”När jag inte längre är fullkomligt ockuperad av en ny liten själ kanske jag blir mindre tillbakadragen men jag trivs så bra med att vara för mig själv…”.

I början av december berättade hon också hur det första tiden som mamma till Gio Nikolaus Jinder varit.

”Har ingen dygnsrytm så ingen dag är den andra lik. Är vaken eller sover lite här och där. Gosar och sköter om min bebis bara, det tar 98% av min tid. Annars går vi promenad”, skrev hon i en Instagram story då och lade till:

”Kanske lagar mat eller får mat lagad till mig. Shoppar till bebisen. Tar pianolektioner på distans. Går i terapi. Har någon sorts diffus process om nästa släpp i huvudet”.

Första bilden på barnet

Josefine har fått frågor från sina fans om varför hon inte visar bilder på sin son. Och svaret var bestämt:

”Sjukt att använda sitt barn som handelsvara för uppmärksamhet. Men om ni undrar om han är söt så är svaret: STÖRT superdupermega söt! Mycket sötare än alla andras barn?”, svarade hon under en frågestund på Instagram.

Och hittills har hon själv inte lagt upp någon bild på barnet.

Däremot har hennes vän, Dominika Peczynski, gjort det. Den är dock väldigt anonym och man visar bara bakhuvudet på sonen.

”Hittade nyblivna moderskapet i julhandeln på NK”, skriver hon i inlägget på Instagram.

Bild: Karin Törnblom/TT, Beatrice Lundborg/DN/TT

Annons