Charlotte Perrelli om maken Anders Jensens relation till barnen

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen

FOTO: TT
Hur ser egentligen Charlotte Perrellis make Anders Jensen på artistens medverkan i Stjärnorna på slottet 2020-2021?
Och hur är hans relation till barnen?
Slå på ljud

En av de kända ansikten som medverkar i Stjärnorna på slottet 2020-2021 är artisten Charlotte Perrelli, 46.

Så kände maken Anders Jensen om Charlottes medverkan i Stjärnorna på slottet

Charlotte lever idag med maken Anders Jensen, 43, tillsammans har de barnen Adrian Romeo Perrelli-Jensen, 7, och Alvin Loui Perrelli-Jensen, 2. Charlotte har två ytterligare söner från sin tidigare relation med Nicola PerrelliAngelo Perrelli, 16, och Alessio Perrelli, 15. Även Anders har ett barn sedan tidigare, dottern Izabella.

Hur var Anders känslor kring Charlottes medverkan i Stjärnorna på slottet, som i vissa fall kan vara ganska blottande?

– Han är ganska trygg med mig. Han vet att jag, man kan ju liksom vara personlig utan att vara helt privat. Man kan ju liksom släppa på en viss mängd som känns öppenhjärtlig utan att man släpper folk in under skinnet liksom. Och det tror jag att han är ganska 'safe' med mig liksom. Han vet att jag aldrig skulle gå för långt eller vad man ska säga, säger Charlotte Perrelli i en intervju med Hänt och fortsätter:

– Det finns ju människor som lever i rampljuset och sen inte har några filter, alltså som pratar om allt mellan himmel och jord. Och tycker att allt är till att söta och blöta. Men sån är ju inte jag. Sen får man hitta en balans på det man ältar liksom. Men han är nog ganska fine faktiskt med just den biten.

Charlotte Perrelli tillsammans med maken Anders Jensen, sönerna Angelo Perrelli och Alessio Perrelli och Anders dotter Izabella på Adrian Romeo Perrelli-Jensens dop.

Adrian Romeo Perrelli-Jensens dop. Charlotte Perrelli tillsammans med maken Anders, sönerna Angelo och Alessio, samt Anders dotter Izabella.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Charlotte Perrellis nyårsfest med maken Anders Jensen hyllas

Charlotte Perrelli berättar om barnens relation till maken Anders

När Charlotte tidigare gästade podcasten Framgångspodden så berättade artisten att hon ibland kan uppleva att barnen lyssnar på maken Anders på ett annat sätt än vad de lyssnar på henne.

– Jag märker ju på mina barn i dag att de lyssnar på Anders på ett helt annat sätt än vad de de lyssnar på mig, har Charlotte sagt i podden och fortsatt med:

– De tycker att 'morsan är så jävla jobbig'. Och det är ju enkelt att säga för det hör till.

Däremot visar det sig att attityden till Anders kan vara helt annorlunda.

– Men om Anders säger 'så här ligger det till'. Att han i praktiken visar att man kan vara en framgångsrik affärsman, men också kavla upp ärmarna och gå ut och jobba i trädgården.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrelli om kroppsförändringen - avslöjar sanningen om nya livet

LÄS OCKSÅ: Därför vägrar Charlotte Perrelli byta efternamn efter skilsmässan från Nicola

FOTO: Mattias Hansson/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!