Här är alla deltagare i tv-programmet Stjärnorna på slottet 2021

Här är alla deltagare i tv-programmet Stjärnorna på slottet 2020

Snart spelas den femtonde säsongen in av Stjärnorna på slottet.
Här är allt du vill och behöver veta om kändisarna som medverkar och kocken som lagar maten!

Äntligen är det avslöjat – vilka av Sveriges stjärnor som medverkar i kommande säsong av Stjärnorna på slottet!

Programmet är en svensk tv-serie som brukar sändas kring jul och nyår, sedan efter det en bit in i januari. Första säsongen någonsin gick av stapeln redan år 2006 och blev snabbt en tittarsuccé, vilket har lett till en fortsättning av programmet år efter år.

Så, vad går programmet ut på? Jo, fem kända personer bor ihop på ett slott i fem dygn. Alla får en dag var att vara huvudpersonen på, vilket innebär att de då bestämmer vad alla fem kändisar ska hitta på under dagen, samt vad de ska äta.

Under dagen får huvudpersonen frågor om livet från de andra deltagarna, något brukar resultera till både glädje och tårar.

Kändisarna som medverkar i Stjärnorna på slottet 2021

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli i leopardklänning på röda mattan

FOTO: Karin Törnblom/TT

Charlotte är en folkkär sångerska som tävlat i svenska Melodifestivalen tre gånger och vunnit två. Första gången hon tävlade var år 1999 med bidraget Take me to your heaven, som hon även vann med i Eurovision Song Contest.

Hon har släppt imponerade nio soloalbum, varit programledare för Melodifestivalen, turnerat i Europa och Asien, varit jurymedlem i TV4:s tv-program Talang, sommarpratat och släppt flera träningsböcker, samt har hon en helt egen skönhetskollektion.

Ernst Billgren

Ernst Billgren

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Ernst är en av Sveriges mest kända konstnärer som alltid har intresserat sig för frågan vad konst egentligen är, något han skrivit ett 20-tal böcker om. Tv-tittarna har tidigare kunnat se Ernst i SVT:s realityserie Äkta Billgrens, där frun Julia Billgren inte syntes till så mycket.

Kjell Wilhelmsen

Kjell Wilhelmsen i svart tröja

FOTO: Björn Larsson Rosvall/TT

Kjell stod för första gången på teaterscenen när han var 21 år gammal, efter det var det endast skådespeleriet som gällde för honom. Förutom att vara mycket framgångsrik inom teatervärlden så har Kjell även medverkat i många svenska filmer och tv-serier. Det stora genombrottet kom i SVT:s dramaserie 30 grader i februari.

Den senaste tiden har Kjell Wilhelmsen varit aktuell i SVT:s tävlingsprogram På spåret, där han tagit sig till semifinal tre gånger ihop med kollegan Eric Ericson.

Ola Rapace

Ola Rapace i det gröna

FOTO: Jessica Gow/TT

Det var på sitt sista försök som Ola kom in på Teaterhögskolan i Göteborg, något som direkt efter examen ledde till en roll i SVT:s serie Sjätte dagen. Sedan dess har Ola Rapace stått på många teaterscener, och det stora genombrottet kom i början av 2000-talet när han gjorde en roll i Lukas Moodyssons film Tillsammans.

Ola har även haft en roll 2012 i Bond-filmen Skyfall.

Shima Niavarani

Shima Niavarani

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Shima har gjort upp mot 40 scenuppsättningar, bland annat på Kulturhuset Stadsteatern och Dramaten i Stockholm. Hon har haft sommarprat, medverkat i TV4:s humorprogram Parlamentet och även Allsång på Skansen.

Den större svenska publiken nådde hon genom sin medverkan i tv-serierna Allt faller, Boy Machine, 30 grader i februari och Sjölyckan, men även långfilmerna Hundraettåringen som smet från notan och försvann och En del av mitt hjärta.

Vem är Tareq Taylor?

Årets kockar har varit lite olika, men i år gör tv-kocken Tareq Taylor sin tredje säsong i rad. Det kan ju inte betyda annat än succé?

Tareq Taylor på en gul äng

FOTO: Andreas Hillergren/TT

Tareq är en svensk krögare, tv-kock och kokboksförfattare som år 2017 vann TV4:s program Kockarnas kamp. I samband med sin vinst satte han även ett nytt rekord i programmet, att ha flest medaljer inför finalen – i hela programmets historia.

FOTO: Jessica Gow/TT, Karin Törnblom/TT, Henrik Montgomery/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!