Camilla Läckbergs oro efter Simon Skölds nya tatuering

Camilla Läckberg.

Att medlemmarna i familjen Läckberg/Sköld står varandra nära är det ingen tvekan om.
Nu berättar Camilla Läckberg att hennes make överraskat henne med en ny tatueringsidé för att hylla familjen.
”Bör jag vara orolig?”, skriver hon på Instagram.

För tre år sedan gifte sig Simon Sköld med deckardrottningen Camilla Läckberg. Innan dess hade de varit ett par i tre år och tillsammans har de den fyra år gamla dottern Polly Läckberg Sköld.

Men Simon Skölds och Camilla Läckbergs kärleksresa har inte bara varit guld och gröna skogar. Paret har behövt utstå både en och annan kommentar på grund av deras stora åldersskillnad samt anklagelser om att Simon Sköld skulle valt Camilla Läckberg för pengarna. Men flera år senare har de bevisat att kärlek är mer än ett par siffror och idag blomstrar deras kärlek.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här

Simon Skölds livsförändring

I och med att Simon Sköld hittade kärleken i Camilla Läckberg fick han fler barn i familjen än dottern Polly. Sedan tidigare relationer har Camilla även barnen Wilhelm, Meja och Charlie. I podcasten Sårbar och Superstark berättar han nu om hur hans liv har förändrats sedan hustrun kom in i bilden.

Han berättar att hans liv förändrades stort från att han levt ett så kallat ungkarl liv när de träffades, och att gå från singel till att helt plötsligt ha tre bonusbarn. Paret berättar att det var en tuff tid för de båda två och att de idag är glada att de lyckades så bra.

LÄS MER: Margaux pojkväns okända relation till Camilla Läckberg

– Ja, det var ju en omkastning av rang att kastas in i småbarnslivet. Det blev ju mycket ansvar och väldigt annorlunda än vad man haft själv. Jag tror vi var på landet där i början och jag tror jag somnade tio ovaggad varje kväll för att jag var helt galet tröt, berättar Simon Sköld i podcasten.

Följarnas reaktioner efter Läckbergs oro

Att barnen betyder mycket för Simon Sköld kan man verkligen förstå om man följer honom på sociala medier där han då och då lägger upp bilder exempelvis dottern Polly. Även Camilla Läckberg lägger ofta upp bilder eller filmer på när familjen umgås.

Nu avslöjar deckardrottningen att hennes make har överraskat henne med en hyllning till hela familjen.

”Simon överraskar idag med att han ska tatuera in vår familj från den här bilden. Får detta (swipa). Bör jag vara orolig?”, skriver hon på Instagram och visar upp en somrig bild på hela familjens sex medlemmar följt av en målad bild på Simon Skölds arm som föreställer sex sträckgubbar.

Nu är det flera personer i kommentarsfältet som har reagerat på Camilla Läckbergs bild.

”Ha ha ser ju riktigt nice ut kör bara kör”, skriver kändis-dj:n Peter Siepen.

”Hahaha bra bild, fokuserad. Vi säger lycka till hen som ska tatuera Simon”, skriver en annan.

”Underbart! Vilken härlig idé!!”, skriver en tredje.

FOTO: Henrik Montgomery/TT/Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Elin Härkönen deltar i TV4:s Elitstyrkans hemligheter Sverige

LÄS OCKSÅ: SVT:s problem med Pernilla Wahlgren inför Melodifestivalen 2021