TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Margaux Dietz pojkvän Seán Cannings relation till Camilla Läckberg

09 jan, 2021 
Margaux Dietz, Sean Canning och Camilla Läckberg
Foto: TT
Seán Canning är Margaux Dietz nya kärlek.
Sedan tidigare har han ett förflutet med deckardrottningen Camilla Läckberg – så här ser deras relation ut!
Annons
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"Brand logo
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"

Margaux Dietz, 30, har funnit kärleken på nytt. Efter uppbrottet från Emil Ingemarsson i oktober finns det nu en ny kille i hennes liv.

Det var i början på december som Margaux inte kunde hålla sig ifrån att avslöja lyckan i podcasten Margaux & Theo som hon driver tillsammans med sin storebror Theo Dietz. I avsnittet berättade hon om glädjen över den nyfunna mannen som tagit henne med storm.

– Då var ändå min utgångspunkt att jag inte ska träffa någon och ändå tyckte jag om honom. Är inte det så typiskt, bara för att man säger att man inte ska träffa någon så träffar man någon?, sa hon då, och berättade samtidigt att familjen redan hade träffat honom.

Sean Canning är Margaux Dietz nya pojkvän

Efter att Margaux plötsligt publicerat en kyssbild på sig och killen var spekulationerna kring hans identitet i full gång. Under torsdagen nådde Hänt killen som pekades ut som influencerns nya kärlek. Efter ett kryptiskt svar stod det fortsatt oklart om det var han som syntes på bilden.

Annons

Under torsdagskvällen bekräftade Margaux till slut att Sean Canning, 30, är hennes nya pojkvän. Det var i ett inlägg på Margaux blogg som hon för första gången kommenterade hans identitet.

”Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han. Det jag kan säga är att han heter Seán, vi har suttit ihop ett tag och vi spenderar varje minut som vi kan tillsammans”, skrev då Margaux.

Intresset för Sean visade sig vara stort, då Margaux blogg kraschade totalt efter att hon publicerat inlägget.

Seans okända koppling till Camilla Läckberg

Men vem är då Sean? Jo, Sean arbetar som med PR i Stockholm och det är en bransch som han har varit aktiv inom under många års tid. Faktum är att Sean dessutom varit en del av kändisvärlden under en längre tid. Förutom att vara vän med Viktor Frisk, 25, så har Sean dessutom ett förflutet med Camilla Läckberg, 46.

Annons

Sean har nämligen varit presskontakt till deckardrottningen. Inte nog med att arbetat tillsammans verkar de även klickat privat då Sean var en av gästerna på Camilla och Simon Skölds, 33, hemliga bröllop 2017.

Sean ska även ha varit presskontakt till just Simon samt konditorn och tv-profilen Roy Fares.

Nedan syns Sean och Simon entra röda mattan tillsammans under en premiär 2017.

Simon Sköld och Sean Canning
Foto: TT
Annons