LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Josefine Jinders nya avslöjande om TV4:s Expeditionen

24 okt, 2019 
Josefine ”Little Jinder” Jinder i Expeditionen
Josefine ”Little Jinder” Jinder är en av deltagarna i TV4:s Expeditionen.
Nu avslöjar artisten varför hon valde att ställa upp i programmet.
– Fick sjukt mycket pengar, skriver hon på Instagram.
Annons
Väder-Nils rädsla efter flygkraschen i ExpeditionenBrand logo
Väder-Nils rädsla efter flygkraschen i Expeditionen

I veckan är det premiär för TV4:s nya realityserie Expeditionen. I programmet kommer vi att få följa sex svenska kändisar som ger sig ut på sitt livs äventyr – de ska nämligen bestiga det 6 000 meter höga berget Lobuche Peak i Nepal.

De personer vi kommer att få följa är skådespelaren Mikael Persbrandt, 56, artisten Josefine ”Little Jinder” Jinder, 31, före detta häcklöparen Susanna ”Sanna” Kallur, 38, tv-meteorologen Nils ”Väder-Nils” Holmqvist, 33, regissören Stefan Larsson, 55, samt entreprenören Domininka Peczynski, 49.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tillsammans med expeditionsledaren Johan Ernst Nilson, 50, kommer de att utsättas för en fysiskt och mentalt påfrestande kamp under sin stigning mot toppen av berget.

Josefine Jinder: Därför ställer jag upp i TV4:s Expeditionen

Josefine Jinder gjorde succé när hon 2016 var med i TV4:s Så mycket bättre, tillsammans med bland andra Danny Saucedo, 33, och Jill Johnson, 46. Sedan dess har hon hållit sig borta från tv-sammanhang och istället satsat helhjärtat på musiken. Förra året släppte hon albumet Hejdå som har hyllats i medierna.

Annons

Att Josefine stället upp i ett tv-program som inte är kopplat till musik verkar förvåna hennes följare på Instagram. Under en frågestånd undrar en person nämligen:

”Varför är du med i Expeditionen hahaha så himla ojinder grej att göra”.

Artisten verkar inte riktigt själv veta varför hon valde att ställa upp men svarar att pengarna hon fick från TV4 gjorde det lättare att tacka ja.

”Jag vet inte? Kanske just därför. Fick sjukt mycket pengar också det hjälpte liksom till i beslutsfattningen! Tänker att ingen kollar på teve? Men jag har ju tyvärr fel där. Men skitsamma jag är ändå i Paris när det sänds vi kan låtsas som ingenting ihop”, skriver Josefine Jinder i ett svar till följaren.

Det var när Josefine gjorde sin sista spelning för sommaren på Mosebacketerassen i Stockholm som hon avslöjade att hon ska flytta till Frankrike. Artisten kommer nu att gå över till att sjunga på engelska. Hur länge Josefine Jinder tänkt bosätta sig i Paris är ännu okänt.

Expeditionen sänds på torsdagar kl. 21.00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons