TV4-tittarnas ord efter upptäckten hos Jimmy i Bonde söker fru

Jimmy och Susanne i Bonde söker fru
I kvällens avsnitt av Bonde söker fru får brevskrivarna besöka böndernas gårdar.
Nu reagerar TV4-tittarna starkt på en upptäckt hemma hos Jimmy.
– Inget att vara stolt över, skriver en person i en kommentar.
Annons

Årets säsong av Bonde söker fru är i full gång på TV4. En av de personer som söker kärleken i programmet är köttbonden Jimmy, 37, som bor på en gård i Ankarvattnet. När Hänt pratade med Jimmy inför säsongspremiären av Bonde söker fru berättade han att det stått ganska stilla på dejtingfronten den senaste tiden.

Annons

– Jag har inte varit jätteaktiv. Jag har haft två längre relationer, avslöjade Jimmy.

Efter inspelningen av dejtingsåpan har bonden troligtvis fått lite mer erfarenhet av detta och i kvällens avsnitt får Jimmys brevskrivare för första gången komma hem till honom på gården.

Susanne Bostrand, 37, är en av de kvinnor som har fattat tyckte för Jimmy. När hon såg köttbondens introduktionsvideo var det ”hela hans personlighet” som föll henne i smaken.

– Vi har även många liknande intressen. Han är en driven man med ett stort natur- och friluftsintresse. Sen har båda barn, i samma ålder. Han ser även bra ut för ögat, förklarade hon för Hänt.

Uppstoppade djur hos Jimmy i Bonde söker fru

När Susanne Bostrand får komma hem till Jimmy i kvällens avsnitt av Bonde söker fru blir hon lite chockad. Han har nämligen inrett sitt hem med uppstoppade djur.

Annons

– Oj, oj oj! Troféerna. Wow! Har du skjutit dem? Inte allihop?, säger Susanne.

Jimmy svarar då att det är han som har skjutit samtliga djur och Susanne Bostrand verkar bli imponerad.

– Han har det fint, mysigt. Det speglar verkligen hans liv, säger hon.

TV4 har lagt upp klippet på Bonde söker frus Facebook-sida och i kommentarsfältet är det tydligt att många tittare inte är lika fascinerade av Jimmys samling. Flera av dem är kritiska till Susanne Bostrands positiva reaktion.

Annons

”Fattar inte hur man kan bli imponerad av sånt? För att man har skjutit många vilda djur?! Jag skulle vända i dörren”, skriver en person i en kommentar.

”Inget att vara stolt över, som sagt bara att vända i dörren”, instämmer en annan.

”Har inte så mycket emot jakten i sig men kan inte förstå varför man vill ha horn eller döda uppstoppade djur som prydnad”, undrar en tredje.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…