LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Johan vinner Talang 2021 – efter Bianca Ingrossos ord i direktsändning

19 mar, 2021 
Johan Ståhl, Bianca Ingrosso
Finalen av Talang 2021 har nu gått av stapeln och det blev ingen mindre än magikern Johan Ståhl som kammade hem årets talangjakt!
Annons
TV: Inte ett öga tort när Rulledansarna tävlar i Talang – se dansen härBrand logo
TV: Inte ett öga tort när Rulledansarna tävlar i Talang – se dansen här

Årets säsong av Talang 2021 har skiljt sig åt från tidigare säsonger. På grund av coronapandemin har programmet behövt göra vissa ändringar.

Bland annat så har det inte varit lika stor publik på plats och det har hållits stora avstånd mellan borden i publiken. En annan förändring är också att två jurymedlemmar har bytts ut. Det blev inga mindre än Sarah Dawn Finer och Edward af Sillén som ersatte Alexander Bard och LaGaylia Frazier. Men veteranerna Bianca Ingrosso och David Batra sitter däremot kvar.

Alexander Bard fick sparken efter förra årets säsong, då han uttalat sig rasistiskt om kampanjen "Black lives matter". Bianca var en av dem som sa ifrån mot Alexander, och ett av hennes krav för att fortsätta i Talang var hans avhopp.

Samir Badrans drag efter frånvaron i livesändningen

Inför årets talangjakt valde även LaGaylia Frazier att sluta, efter tre år i juryn. En annan ändring i årets Talang är att Samir Badran, 30, inte är med i de direktsända finalerna.

Annons

Men trots att Samir inte är på plats under de direktsända finalerna har han ändå visat sitt stora stöd mot talangerna. I ett inlägg på hans Insta-story har han nu lagt upp ett avslöjande om vem han hejar på.

”Så jävla stolt”, skriver han när Gift Blessings inslag visas i tv-rutan.

Samir Badran
Samir stöttar hemifrån tv-soffan.

Med tanke på att Samir inte är på plats i den direktsända finalen fick programledaren Pär Lernström, 40, helt enkelt lösa saken på ett annat sätt. I början när finalisterna presenterades fick han nämligen hjälp av en kör som presenterade talangerna – en uppgift som Samir normalt sett hade haft.

Johan vinner Talang 2021

Men till slut stod det klart att det blev Johan Ståhl som fick flest röster av tittarna!

Precis innan Pär Lernström ropade upp Johans namn stod det mellan EEC och Kiana, men när Johan fick höra sitt namn kunde man se att han blev rejält chockad.

– Jag kan inte förstå vad som hänt, sa han sedan till Pär Lernström i eftersnacket på TV4play.

FOTO: TV4

Annons