Därför försvinner Malin Stenbäck från Big brother

För andra året i rad har Malin Stenbäck varit programledare för Big brother. Men nu kommer hon plötsligt med beskedet att hon kommer försvinna från programmet – mitt i säsongen.
Slå på ljud

Big brother är en av de mest klassiska dokusåporna inom realityvärlden och var otroligt populärt redan på 90-talet. Efter några succéfyllda säsonger tog tv-programmet en paus och förra året kom det tillbaka med dunder och brak. Med ett helt nytt upplägg och på en ny kanal gjorde Big brother comeback och som programledare stod Malin Stenbäck. Tillsammans med en panel hängde hon i studion och höll all kontakt med deltagarna som var instängda i huset.

I år är realityprogrammet tillbaka med en helt ny säsong med nya deltagare och ny panel, men med samma programledare. Ännu en gång är det Malin som styr skeppet och hittills har programmet både hyllats och kritiserats. Bland annat har tittarna varit missnöjda med programmets nya upplägg. Men de har också kritiserat deltagarna beteenden inne i huset.

Dock var produktionen väldigt mottagliga för det som tittarna hade att påpeka. Och efter att ha tagit till sig av åsikterna om de nya upplägget så tänkte de om. TV4 gjorde därför om programmet helt efter tittarnas missnöje.

Malin som programledare har dock inte mött någon kritik. Därför blev det en del ledsna miner när hon i veckan avslöjade att hon kommer försvinna från Big brother. På sitt Instagram-konto berättar hon om varför hon nu ska sluta som programledare mitt i pågående säsong.

”Så deppigt att idag gjorde mitt sista avsnitt av Big brother för den här säsongen Det är helt enkelt så att jobben krockade och jag får hoppa av redan nu. Men jag är så glad över att jag fick och kunde vara med en stund. Nu lämnar jag över er i trygga händer hos världens bästa gäng.”, skriver hon i ett inlägg.

Malin förklarar för sina följare att hon måste sluta för att jobben krockar. Nu berättar TV4 hur det ligger till.

”Malin slutar inte som programledare utan gör ett uppehåll för att spela in Bachelor.”, skriver TV4 i ett meddelande till Hänt.

Beroende på omständigheterna så kanske Malin kommer tillbaka till finalen, men det är ingenting som de vet med säkerhet ännu.

”Det beror lite på karantänsreglerna i Grekland där Bachelor spelas in. Vi hade hoppats att få henne tillbaka till finalen, men vi får se om det går att lösa!”, fortsätter TV4.

LÄS OCKSÅ: Julia Franzén avslöjar sanningen om plötsliga avslutet med Bingo Rimér

LÄS OCKSÅ: Rasar mot TV4 – efter dramat i Farmen som tv-tittarna inte får se: ”Irriterad”

SENASTE NYTT!