LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos ord om Alexander Bards grova påhopp

15 jun, 2020 
Bianca Ingrossos första ord om Alexander Bards grova påhopp: “Är i chock”
Alexander Bard gick i lördags ut med ett uttalande om Black lives matter-rörelsen som fick stora konsekvenser.
Samma dag meddelade TV4 att de valt att avsluta samarbetet med honom och det blir ingen fortsättning i Talang-juryn för Bards del.
Bianca Ingrosso har varit tydlig med att hon inte har för avsikt att sitta i samma jurypanel som Bard.
Och nu har Bard publicerat ytterligare ett Twitter-inlägg, denna gång riktat mot Bianca.
Annons
Bianca Ingrossos ord om Alexander Bards grova påhoppBrand logo
Bianca Ingrossos ord om Alexander Bards grova påhopp

Artisten och Talang-jurymedlemmen Alexander Bard gick i helgen ut med ett Twitter-inlägg som väckte en hel del starka reaktioner. Uttalandet gällde Black lives matter-rörelsen, något som ledde till stora konsekvenser för Bard.

Samma dag som Bard uttalade sig om rörelsen så meddelade TV4 att de beslutat sig för att sparka honom från uppdraget som jurymedlem i tv-programmet Talang.

Bard kommer alltså inte längre att vara en del av Talang-juryn, en jury som influencern Bianca Ingrosso, 25, är en del av.

Efter Bards uttalande fick Bianca motta en hel del hat, då folk undrade hur hon kunde sitta i samma jury som en person som uttryckt sig på så vis som Bard.

Bianca svarade på kritiken på sin Instagram och meddelade att hon absolut inte hade för avsikt att dela jury-uppdrag med Alexander Bard i fortsättningen.

Men där slutar inte agget dem emellan.

Alexander Bards hårda ord mot Bianca Ingrosso

Under måndagen valde Alexander Bard att gå ut med ytterligare ett inlägg på Twitter, denna gång riktat helt och hållet mot just Bianca Ingrosso.

Annons

”När det gäller bithcfighten mellan Bard och Bianca: Kom igen, hörni! Bianca är en uppenbar hora, allt hon någonsin gjort har varit för pengar”, skriver Alexander Bard på Twitter och fortsätter med:

”Vilket är okej med den gamla farbror Alex, eftersom han gjorde ganska mycket av att hora sig själv när han var ung och behövde pengarna”.

Biancas svar på Alexanders känga

När Aftonbladet fick tag i Bianca under måndagen efter att Alexander Bard publicerat sitt inlägg hade hon själv inte tagit det av det.

– Va? Har Alexander skrivit det? säger Bianca till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag är typ i chock. Det är jättetråkigt så klart att han har uttryckt sig så. Jag vet inte… vad säger man när nån kallar en för hora? Det är mer han som får stå för det. Tyvärr är jag van vid att få höra sånt här.

Bianca avslutar med att poängtera att hon, som hon tidigare nämnt, inte är intresserad av att göra Talang i sällskap med Bard. Men menar också att det är tråkigt att han inte verkar må så bra.

FOTO: TT

Annons