TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Hanna Hedlund erkänner saknaden efter ex-maken Martin Stenmarck

18 feb, 2022 
Hanna Hedlund i vinröd spetstopp.
Nyheten om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa chockade Sverige förra året.
I det senaste avsnittet av podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar Hanna nu om saknaden efter ex-maken.
– Det här är ett sådant här tillfälle då jag hade ringt Martin, säger hon.
Annons
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet härBrand logo
Hanna Hedlunds avslöjade om kärlekslivet efter skilsmässan – Se klippet här

De tidigare äkta makarna Martin Stenmarck, 49, och Hanna Hedlunds, 47, skilsmässa chockade svenska folket i mitten på förra året.

Martin och Hanna var ett par i över 20 år och har tre barn tillsammans; Ida, 18, Love, 15 och Saga, 9.

I podcasten Jessica & Hanna - Å andra sidan, som Hanna driver tillsammans med vännen Jessica Wahlgren, 47, berättade Hanna precis innan nyår att varken hon eller Martin hade någon ny partner som var med på julfirandet 2021.

Därför skilde sig Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

Under sommaren 2021 nåddes av den tråkiga nyheten att Martin och Hanna separerar. Paret träffades på 90-talet och har alltså hållit ihop i hela 23 år. De gifte sig så sent som 2016 och chockade därmed Sverige med nyheten om skilsmässan.

Annons

De annonserade nyheten med en bild på Instagram där de förklarade att de inte har levt ihop under ett halvår inpå skilsmässan. De poängterade också vikten av vänskapen, att båda funnits där och stöttat varandra i vått och torrt, samt att de kommer fortsätta göra det för barnens skull.

– Alla förhållanden är kompromisser, och man kan kompromissa med sig själv till en viss gräns, och sen kan man inte det mer, och då behövs en livsförändring, sade Hanna till Expressen i en intervju efter den officiella separationen från ex-maken.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck sågs senast på röda matten tillsammans under förhandsvisning av Camilla Läckbergs Lyckoviken på Fotografiska i Stockholm år 2020.
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck sågs senast på röda matten tillsammans under förhandsvisning av Camilla Läckbergs Lyckoviken på Fotografiska i Stockholm år 2020.

Hanna Hedlunds dramatiska olycka med dottern Saga

I det senaste avsnittet av podcasten Jessica & Hanna - Å andra sidan berättar Hanna om den kaosartade olyckan med bilen som inträffade med nioåriga dottern Saga.

Annons

– I onsdags så är jag och Saga och ska handla. Jag kliver ur bilen och så går vi mot affären för att handla, då hör jag bara PANG! Det small till och så ser jag en ganska stor bil backa ut från parkeringsplatsen bredvid min. Då tänkte jag bara ”nä”. Jag går bort till bilen och ser att det är en skärrad kvinna som sitter i bilen. Hon vänder och kommer tillbaka och då ser jag att hon har ju dragit rakt in i min baksida, berättar Hanna under poddavsnittet och fortsätter:

– Det är väl det som är problemet att man har vant sig vid att man har en bil som varnar, min bil kanske inte syntes och hennes barn skrek så hon kanske inte hörde och så kanske stress... Så det var ju fullt mänskligt. Hennes barn grät och Saga började gråta ”mamma din bil” och du vet, det blev kaos.

Vi uppfattar på Hanna Hedlund att det hela gick väldigt lugnt till ändå. Hanna berättar dock att hon saknade sin ex-make i den här stunden, särskilt när kvinnan gett henne kontaktuppgifter så att de två skulle kunna höras vidare gällande försäkringen och annat.

Annons

– Det här är ett sådant här tillfälle då jag hade ringt Martin och rådfrågat och han hade säkert sagt ”ja men ja, jag fixar det där. Jag styr upp och jag pratar med försäkringen” och jag att ”nä men jag har ju ingen. Det är ju jag”. Det här var hans område att ta hand om.

Jessica frågar då Hanna om hon känner sig stressad över det eller om hon känner ett visst mått av självförtroende när hon tvingas ta hand om saker själv.

Hanna Hedlund svarar då att hon kände sig lugn i just den här situationen. Kanske för att alla runtomkring var så skärrade att hon kände ansvar att ta på sig den rollen. Hur som är vi glada att det gick bra för alla inblandade!

FOTO: TV4

Annons