TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Glenn Hysén om relationen med barnen Antonio och Annie idag

06 apr, 2021 
https://image.hant.se/image-5434184?imageId=5434184&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Linnea Lundgren
Glenn Hysén om barnen
Glenn Hysén har många gånger berättat om sorgen efter bråken med barnen Antonio och Annie Hysén.
Men efter att återigen fått kontakt med barnen berättar han nu om nya kampen.
– Kontakt har vi ju, men det är inte bra.
Annons
Helena HysénBrand logo
Helena Hysén

Relationen mellan Glenn Hysén och barnen Antonio, 30, och Annie Hysén, 27, har sedan en tid tillbaka varit ansträngd. Anledningen är en fejd mellan barnens mamma Helena Hysén och Glenns nuvarande fru Camilla Lendott, 50, där Antonio och Annie har tagit sin mammas parti.

Familjekonflikten blev väldigt påtaglig då både Antonio och Annie beslutat sig för att inte dyka upp på pappans bröllop med Camilla för ett par år sedan. Både Antonio och pappa Glenn har varit öppna om att relationen mellan dem inte är speciellt bra och har flera gånger berättat om känslorna för varandra i intervjuer.

Strök Glenn ur namnet

Under förra året valde Antonio att byta namn då han tidigare hetat Anton. Orsaken bakom beslutet var att mamma Helena velat döpa sonen till Antonio redan från start men då namnet inte gick hem hos Glenn blev det istället Anton.

Annons

”Min mamma ville döpa mig till Antonio men min pappa ville ha Anton. I dag är det bytt för att jag gillar Antonio mer. Jag bytte mitt namn officiellt till Antonio i dag”, skrev Antonio på Instagram efter beslutet.

Samtidigt valde Antonio även att ta bort mellannamnet Glenn som han fått efter pappa.

Glenn Hyséns relation med barnen idag

Under en period hade Glenn ingen kontakt alls med de båda barnen Annie och Antonio. För en tid sedan berättade dock Antonio i en intervju att deras relation gått tillbaka till det ”vanliga” innan de uppmärksammade bråken.

Men helt nöjd är inte Glenn med sin relation till sina båda barn. I Söndagsintervjun i P1 berättar han mer om relationen idag.

– Det tråkiga är att jag inte har kontakt med mina två barn just nu. Eller kontakt har jag ju, men det är inte bra. Så ska jag ha något att grubbla över så är det väl det. säger Glenn innan programledare Martin Wicklin frågar honom om det inte är värt att ligga och grubbla över för att förbättra kontakten med barnen.

Annons

– Jo jo visst, men jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre liksom. De är ju så aviga att jag inte vet vad jag ska göra, säger Glenn.

Eftersom varken Annie eller Antonio finns på plats för att ge sin sida av händelsernas utveckling avslutas dock diskussionen om barnen där.

FOTO: TT

Annons