Därför vägrar Glenn Hyséns barn komma på bröllopet med Camilla

Annie och Anton Hysén bojkottar sin pappa Glenn Hyséns bröllop

Annie och Anton Hysén bojkottar sin pappa Glenn Hyséns bröllop. Nu svarar hans blivande hustru Camilla Lendott på barnens uttalande.

Det tidigare fotbollsproffset Glenn Hysén, 59, och Camilla Lendott, 50, träffades för första gången 2015 på en sportbar. Mötet skulle visa sig bli starten på deras kärlekssaga.

Snart klämtar bröllopsklockorna för Camilla Lendott och Glenn Hysén.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Drygt två år efter första mötet förlovade sig paret och snart är det dags för bröllop! De kommer att gifta sig på restaurang Jungman Jansson, som ligger precis invid havet på Önnereds brygga i utkanten av Göteborg.

– Det stämmer. Bröllopet kommer också bli lite större än vad vi hade tänkt oss. Vi kommer bli nittio vuxna och tio barn, har Camilla Lendott tidigare sagt till Hänt.

Camilla Lendott har berättat att hon och hennes framtida make enats om hur de ska göra med sina respektive efternamn. Glenn behåller sitt efternamn, medan hon själv lägger till Hysén till sina efternamn.

– Glenn kommer inte byta namn, det är hans varumärke, men jag har kommit fram till att jag tycker att man ska ha samma efternamn. Det tillhör tvåsamheten, sa hon då.

Anton och Annie kommer inte på Glenn Hyséns bröllop

Nu har det dock dykt upp problem inför bröllopet. Glenn Hyséns barn Anton Hysén, 28, och Annie Hysén, 25, vägrar nämligen att närvara.

– Jag kommer inte att gå på bröllopet. När man går på ett bröllop vill man välsigna paret och önska dem lycka till, men jag tycker att pappa gör sitt största misstag i livet. Jag är ärlig och brutal, men det är så jag känner, säger Annie Hysén till GT.

Hon får medhåll av sin bror som inte heller han kommer att gå på bröllopet.

– Vi har snackat om det, men det var ingen diskussion. Vi sa bara att vi inte skulle gå, säger Anton Hysén.

Bråket mellan Helena Hysén och Camilla Lendott

Anledningen till att de inte vill gå är att det länge varit frostigt mellan barnen och sin pappas fästmö. Ända sedan Camilla Lendott hamnade i bråk med deras mamma Helena Hysén, 57, det vill säga Glenn Hyséns ex-fru, så har barnen tydligt tagit sin mammas sida.

Glenn Hysén och Helena Hysén

Glenn Hysén var tidigare gift med Helena Hysén.

Konflikten började efter att de allihop träffades på Liseberg. Strax därefter gick Camilla Lendott till attack mot både Helena Hysén och barnen i ett inlägg på Facebook. Bojkotten av bröllopet är ännu ett markerande för vems sida Anton och Annie Hysén står på.

Svarar Anton och Annie Hysén

Nu har Camilla Lendott svarat på barnens uttalande och menar att deras val inte bekommer henne eller påverkar bröllopet på något vis.

Ett ganska omoget beteende av vuxna!” skriver hon till Aftonbladet.

Glenn Hyséns övriga barn Tobias Hysén, 37, Charlotte Hysén, 34, och Alexander Hysén, 32, kommer att delta på bröllopet.

FOTO: TT/Tommy Holl