TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anton Hyséns namnändring – byter förnamn efter familjebråket

25 aug, 2020 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Anton Hyséns plötsliga namnbyte – efter familjebråket
Fotbollsspelaren Anton Hysén, son till Glenn Hysén och Helena Hysén, byter nu namn.
”Idag bytte jag mitt namn officiellt till Antonio”, berättar han.
Annons
Anton om att tävla med sin mammaBrand logo
Anton om att tävla med sin mamma

Fotbollsspelaren Anton Hysén är son till tv-profilerna Glenn och Helena Hysén. Familjen har ett stort intresse för fotboll och även brodern Alexander Hysén och halvbrodern Tobias Hysén spelar just fotboll.

Familjen Hysén blev folkkära i och med sin realityserie Hyséns på Kanal 5. Den skänkte många skratt till tittarna, men lades trots det ned. Det verkade vara tjall på tråden från familjens sida om vilka som skulle vara med och inte i programmet.

Men Anton var känd för tittarna redan innan Hyséns dök upp i tv-rutan, då han bland annat har tävlat i TV4:s danstävlingsprogram Let’s dance år 2012 tillsammans med Sigrid Bernson. Vilka som vann? Ja, det var Anton och Sigrid. De vann även Let’s dance 10 år några år senare.

Innan Let’s dance var Anton omskriven och omtalad då han gått ut med sin läggning. Detta ledde till stor uppmärksamhet och väckte en debatt om förhållandet för homosexuella inom fotbollen.

Annons

Relationen mellan far och son

De senaste åren har relationen mellan pappa Glenn Hysén och sonen Anton Hysén varit lite smått infekterad. Något ligger och skaver emellan dem, och systern Annie Hysén hakade på det tåget – genom att låta bli att närvara på Glenn och Camilla Lendotts böllop.

Efter den markeringen har det inte blivit bättre, snarare tvärtom. De har nämligen inte pratat med varandra på ett och ett halvt år, enligt Aftonbladet. Anton har tidigare hetat Glenn som förstanamn, men inte haft det som tilltalsnamn. Dock är det något han nu valt att stryka från sitt fullständiga namn.

Anton Hysén, fotbollsspelare Sverige Stockholm Pride 2015
FOTO: Margareta Bloom Sandebäck/TT

”Gillar Antonio mer”

Men där tar förändringen inte stopp. Under måndagen avslöjade Anton Hysén för sina följare på Instagram att han bytt namn. Nu tv-profilen inte Anton längre, utan Antonio.

Annons

”Min mamma ville att jag skulle heta Antonio, men min pappa önskade Anton. Idag är allt bytt med anledning av att jag gillar Antonio mer”, skriver fotbollskillen. Han fortsätter:

”Idag bytte jag mitt namn officiellt till Antonio”.

Stort grattis till namnbytet Antonio!

FOTO: TT

Annons